ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Επιστροφές χωρίς προβλήματα

Επιστροφές χωρίς προβλήματα
INTIME SPORTS

Στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του ενόψει του αγώνα με τον Πανθρακικό είναι ο Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Πρώτη προπόνηση στον Παναθηναϊκό με άπαντες παρόντες όλους τους διεθνείς του Τριφυλλιού που επέστρεψαν χωρίς προβλήματα. Το παρών στις εγκαταστάσεις της Παιανίας έδωσαν μάλιστα και οι Βελάσκες, Μπαρμπαρούσης που έφτασαν την Πέμπτη στην Αθήνα και ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας.

Επίσης αποθεραπεία έκανε και ο Κατσουράνης ο οποίος όμως δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο παιχνίδι του Σαββάτου και από τη στιγμή που είχε αγωνιστεί σε δυο 90λεπτα αποφασίστηκε να μην φορτσάρει. Στην διάθεση του Φερέιρα ήταν και οι Σο, Μπουμσόνγκ, Τοτσέ και Φορναρόλι και όπως όλα δείχνουν όλοι υπολογίζονται για το παιχνίδι στην Κομοτηνή αν και το πιθανότερο είναι ο Σο να μείνει και πάλι εκτός 18άδας.

Χαρακτηριστικά στην προπόνηση της Πέμπτης στο Αθλητικό Κέντρο της Παιανίας, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού περιλάμβανε ζέσταμα, πάσες με τελειώματα και δίτερμα.

Ο Αλέξανδρος Ταμπάκης υποβλήθηκε σε θεραπεία, ενώ οι Μπαρμπαρούσης, Βελάσκεζ (επέστρεψαν σήμερα στην Ελλάδα) και Κατσουράνης ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας.

Κανονικά προπονήθηκαν όλοι οι υπόλοιποι Έλληνες διεθνείς που επέστρεψαν στις προπονήσεις.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ