ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Επιστρέφει στον Παναθηναϊκό ο Μαυρίας

Επιστρέφει στον Παναθηναϊκό ο Μαυρίας
INTIME SPORTS

Ο Χάρης Μαυρίας συμφώνησε να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό και να αγωνιστεί για τους επόμενους έξι μήνες απορρίπτοντας πρόταση που είχε από άλλη ομάδα του εξωτερικού. (VIDEO)

Σε μια ακόμα σημαντική προσθήκη προχώρησε ο Παναθηναϊκός με ολική ανατροπή των δεδομένων στην υπόθεση του Χάρη Μαυρία. Μια ανατροπή που σημειώθηκε κυριολεκτικά τις τελευταίες ώρες και συγκεκριμένα το απόγευμα της Παρασκευής. Άλλωστε πριν από λίγες μέρες όταν είχε υπάρξει σχετική φημολογία οι πράσινοι είχαν προβεί σε σχετική διάψευση του θέματος.

Η αλλαγή των δεδομένων όμως πραγματοποιήθηκε όπως γράψαμε τις τελευταίες ώρες με τον 21χρονο ποδοσφαιριστή ο οποίος βρισκόταν σε αναζήτηση ομάδας προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του ως δανεικός από την Σάντερλαντ να παίρνει την απόφαση να επιστρέψει στην ομάδα της καρδιάς του και να παραμείνει στο τριφύλλι αρχικά μέχρι το καλοκαίρι και από εκεί και πέρα δεν αποκλείεται να υπάρξει και νέα συζήτηση με την Σάντερλαντ.

Να σημειωθεί ότι ο Μαυρίας όπως αναφέρουν οι πληροφορίες απέρριψε μια πολύ πιο συμφέρουσα οικονομικά πρόταση από άλλη ομάδα με την οποία βρισκόταν «αγκαλιά» και με τα εισιτήρια στο χέρι και σε αυτό συνετέλεσαν δύο πράγματα.

Αρχικά το γεγονός ότι ο ίδιος είναι Παναθηναϊκός και αγαπάει όσο τίποτα άλλο το τριφύλλι και θεωρεί ότι στους πράσινους μπορεί να πάρει πολλά παιχνίδια στα πόδια του και να αποδώσει τα μέγιστα και από την πλευρά του τριφυλλιού τόσο οι αστραπιαίες κινήσεις που έγιναν το απόγευμα της Παρασκευής από τους ανθρώπους των πράσινων οι οποίοι φυσικά γνωρίζουν και εμπιστεύονται απόλυτα τον Μαυρία.

Ο νεαρός άσος αναμένεται στην Ελλάδα το απόγευμα του Σαββάτου προκειμένου να πέσουν οι υπογραφές ενώ από την Κυριακή θα ξεκινήσει προπονήσεις και φυσικά θα είναι παρών στις εξέδρες της Λεωφόρου στο ματς με τον Πλατανιά.

Με την προσθήκη του Μαυρία ο Παναθηναϊκός αποκτά ένα εξτρέμ το οποίο δεν είχε καθώς ούτε ο Μπαϊράμι μπορούσε να ανταποκριθεί σε αυτόν τον ρόλο ενώ και οι Κλωναρίδης, Ντίνας δείχνουν ότι δεν μπορούν να παίξουν τόσο καλά πάνω στην γραμμή.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ