ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Επιστολή ΠΑΕ και Ερασιτέχνη στην Περιφέρεια Αττικής

Επιστολή ΠΑΕ και Ερασιτέχνη στην Περιφέρεια Αττικής
INTIME SPORTS

Η ΠΑΕ και ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός ζητούν συνάντηση με τη Ρένη Δούρου ή με άλλα στελέχη της Περιφέρειας Αττικής για να συζητήσουν για τη μπλοκαρισμένη επιχορήγηση των 7 εκατομμυρίων ευρώ.

Στο γηπεδικό ζήτημα, τόσο όσον αφορά την ανακαίνιση του "Απόστολος Νικολαΐδης", όσο και για την ακύρωση της Διπλής Ανάπλασης, η ΠΑΕ και ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός έχουν συντονίσει τις ενέργειες τους.

Στο πλαίσιο αυτό, την Τετάρτη 1 Οκτωβρίου, απεστάλη επιστολή υπογεγραμμένη από τους δύο προέδρους, Γιάννη Αλαφούζο και Ηλία Μιχαλαριά, με αποδέκτη την Περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου.

Όπως είναι λογικό, το περιεχόμενο αφορά το μπλοκάρισμα από το Ελεγκτικό Συνέδριο, του κονδυλίου των 7 εκατομμυρίων ευρώ που θα κατέβαλλε η Περιφέρεια για τις εργασίες στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Πρακτικά, η ΠΑΕ και ο Ερασιτέχνης ζητούν συνάντηση με στελέχη της Περιφερειακής Αρχής, ώστε να πληροφορηθούν τις θέσεις τους και να εξετάσουν τις πιθανότητες να συμπλεύσουν.

Αναλυτικά η επιστολή:

"Σε συνέχεια της από 24.9.14 διαβίβασης της υπ. αρ. 381/2014 πράξης του Ε' Κλιμακίου του Ελεγκτικού Συνεδρίου, σχετικά με τον έλεγχο του έργου «Αναβάθμιση γηπέδου Λεωφόρου Αλεξάνδρας» και λαμβάνοντας υπόψη τα στενότατα χρονικά περιθώρια, παρακαλούμε για τον άμεσο προγραμματισμό συνάντησης αρμοδίων στελεχών του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου και του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου Π.Α.Ε. με την Περιφέρεια Αττικής, προκειμένου να συζητηθούν οι μελλοντικές μας ενέργειες".

Πρακτικά, με την επιστολή η ΠΑΕ και ο Ερασιτέχνης επιχειρούν να πιέσουν ώστε να επισπευσθούν οι εξελίξεις, διότι προσπαθούν να μάθουν τις απόψεις της Ρένας Δούρου και να προγραμματίσουν τις επόμενες κινήσεις του για τη χρηματοδότηση των εργασίων.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ