ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Επιστολή του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού σε όλα τα κόμματα για το γήπεδο

Επιστολή του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού σε όλα τα κόμματα για το γήπεδο
INTIME SPORTS

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός ζητάει να μάθει από τα κόμματα που θα διεκδικήσουν την ψήφο του ελληνικού λαού στις επερχόμενες εκλογές την θέση τους για το γήπεδο του τριφυλλιού.

Στις επερχόμενες εκλογές τα κόμματα του ελληνικού κοινοβουλίου θα διεκδικήσουν την ψήφο του ελληνικού λάου ανάμεσα στων οποίων και των φίλων του Παναθηναϊκού. Για αυτό και ο Ερασιτέχνης απέστειλε σε όλα τα κόμματα επιστολή με την οποία ζητάει να μάθει τι στάση θα τηρήσουν σε ότι έχει να κάνει με την κατάργηση της διπλής ανάπλασης αλλά και το γήπεδο του τριφυλλιού προκειμένου να ενημερώσουν τον κόσμο των πράσινων.

Όπως τόνισαν εξάλλου οι απαντήσεις θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη και όλοι θα μπορούν να βγάλουν τα συμπεράσματα τους:

Η επιστολή:

«Αξιότιμοι κύριοι,

Όπως γνωρίζετε, το γηπεδικό ζήτημα ταλαιπωρεί τον Παναθηναϊκό επί χρόνια. Ο Σύλλογός μας έχει διαχρονικά αδικηθεί σε σχέση με ανταγωνιστικά μας σωματεία. Ακόμα και ο νόμος της Διπλής Ανάπλασης, μετά τις τροποποιήσεις που υπέστη αλλά και τις δραματικές αλλαγές των οικονομικών και κοινωνικών δεδομένων, τελικά εξελίχθηκε από όνειρο σε εφιάλτη για τον Παναθηναϊκό.

Σήμερα, η θέση του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου είναι σαφής:

Πρώτον, κατάργηση του νόμου της Διπλής Ανάπλασης που κρατάει δέσμιο τον Παναθηναϊκό.

Και δεύτερον, νομοθετική διευκόλυνση της ανακατασκευής του γηπέδου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, ώστε ο Παναθηναϊκός να αποκτήσει στην ιστορική του έδρα ένα σύγχρονο ποδοσφαιρικό γήπεδο και να εκσυγχρονίσει τις εγκαταστάσεις που φιλοξενούν τα πολυάριθμα τμήματα του Ομίλου.

Η αλήθεια είναι ότι από μεγάλα λόγια και υποσχέσεις έχουμε χορτάσει, όπως και από γενικόλογες τοποθετήσεις. Πιστεύουμε βαθιά, όμως, στη δημοκρατία, γι’ αυτό και στην κορυφαία εκδήλωσή της που είναι οι εκλογές, αποφασίσαμε να απευθυνθούμε σε όλα τα κόμματα που διεκδικούν συμμετοχή στην κυβέρνηση ή/και είσοδο στη Βουλή και να ζητήσουμε την τοποθέτησή τους επί του θέματος που μας απασχολεί. Η ερώτησή μας είναι απλή: Συμφωνείτε ή διαφωνείτε με την παραπάνω θέση μας για το γηπεδικό και είσαστε έτοιμοι να αναλάβετε πολιτική δέσμευση;

Παρακαλούμε να έχουμε την απάντησή σας ως τη Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου. Οι απαντήσεις όλων των κομμάτων θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα μας και θα κοινοποιηθούν στα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Σας ευχαριστούμε προκαταβολικά για την ανταπόκρισή σας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο του Παναθηναϊκού Α.Ο,

Ο πρόεδρος, Η, Μιχαλαριάς»

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ