ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Επιστολή σε FIFA, UEFA και ΕΠΟ ο Λεντέσμα για οφειλές

Επιστολή σε FIFA, UEFA και ΕΠΟ ο Λεντέσμα για οφειλές
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Κριστιάν Λεντέσμα και ο ατζέντης του έστειλαν επιστολή στις FIFA, UEFA και την ΕΠΟ, ζητώντας τα χρήματα που τους οφείλονται από τον Παναθηναϊκό.

Νέο "μέτωπο" ανοίγει για τον Παναθηναϊκό και αφορά τον Κριστιάν Λεντέσμα και τον ατζέντη του. Αμφότεροι έστειλαν επιστολή σε FIFA, UEFA και ΕΠΟ, ζητώντας τα χρήματα που τους οφείλονται από το "τριφύλλι". Θυμίζουμε πως ο Αργεντινός κεντρικός μέσος είχε αποκτηθεί πέρυσι και έξι μήνες μετά αποδεσμεύτηκε κοινή συναινέσει.

Στην επιστολή του αναφέρει πότε συμφώνησε με τον Παναθηναϊκό, πότε αποχώρησε κι ότι έχει να παίρνει ακόμα 100.000 ευρώ, σύμφωνα με όσα αναφέρει η εφημερίδα "Live Sport". Όταν βγήκε το διαζύγιο, η διοίκηση του Παναθηναϊκού αναγνώρισε στον παίκτη οφειλές 159,669 ευρώ, που είχαν τελική ημερομηνία τη 15η Ιουλίου 2017 και θα έπρεπε να καταβληθούν σε 5 δόσεις.

Διακανονισμό είχε κάνει και ο ατζέντης του παίκτη, Τζουζέπε Μαρτζότο, που είχε να παίρνει 40.000 ευρώ κι έπρεπε να αποπληρωθεί ως τις 3 Ιανουαρίου, αλλά και σε αυτόν οφείλονται 10.000 ευρώ.

Στην επιστολή αυτή, χαρακτηρίζουν αδικαιολόγητη τη συμπεριφορά του Παναθηναϊκού, αναφέροντας ότι παραβιάζει συστηματικά τους όρους του διακανονισμού, ελπίζοντας πως μέσω της επιστολής τους θα διευθετηθεί η οφειλή. Είναι δεδομένο ότι θα εξοφληθούν, καθώς ο Παναθηναϊκός θα έχει πρόβλημα με την αδειοδότησή του.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ