ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Επίσκεψη στη Μάλαγα για τον Σέρχιο Σάντσεθ

ENTRENAMIENTOS DEL MALAGA
SANTA CRUZ SALUDANDO SERGIO GARCIA
ENTRENAMIENTOS DEL MALAGA SANTA CRUZ SALUDANDO SERGIO GARCIA AS

Ο Σέρχιο Σάντσεθ επισκέφτηκε το προπονητικό κέντρο της Μάλαγα και συνάντησε τους παλιούς γνωστούς του, εκμεταλλευόμενος το διήμερο ρεπό που παραχώρησε ο Αναστασίου.

Το διήμερο ρεπό που παραχώρησε ο Γιάννης Αναστασίου στους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, δεν πέρασε ανεκμετάλλευτο από τον Σέρχιο Σάντσεθ. Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός ταξίδεψε στη Μάλαγα με τη σύζυγο του, την πόλη όπου βρίσκεται η μόνιμη κατοικία τους.

Ο Σάντσεθ δεν έχασε την ευκαιρία και επισκέφτηκε το προπονητικό κέντρο της πρώην ομάδας του, προκειμένου να συναντηθεί με φίλους και παλιούς συμπαίκτες. Στο Costa den Sol έμεινε αρκετή ώρα και συνομίλησε με παίκτες (στη φώτο με τον Ρόκε Σαντα Κρουζ), προπονητές και διοικητικά στελέχη, με τους οποίους συνεργαζόταν έως το καλοκαίρι.

Ο Σάντσεθ αντάλλαξε νέα με τους φίλους του και πληροφορήθηκε για την πορεία της Μάλαγα, με τη φανέλα της οποίας αγωνίστηκε για πολλά χρόνια. Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης κατέγραψαν την επίσκεψη του 29χρονου αμυντικού, αναφερόμενα και στο συμβάν που είχε με έναν φίλαθλο του Παναθηναϊκού, μετά τον αποκλεισμό από τη Γκαμπάλα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ