ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Επίσκεψη οπαδών στην αποστολή του Παναθηναϊκού

Επίσκεψη οπαδών στην αποστολή του Παναθηναϊκού
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Περίπου 50 οπαδοί του Παναθηναϊκού επισκέφτηκαν την αποστολή πριν από την αναχώρηση της για το "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης", ως αντίδραση για την κακή πορεία της ομάδας.

Λίγη ώρα μετά τη δημοσιοποίηση της συνέντευξης του Λουκ Στιλ στη Daily Mail, στην οποία αναφέρθηκε στις επισκέψεις των οργανωμένων οπαδών του Παναθηναϊκού στο "Γεώργιος Καλαφάτης", περίπου 50 φίλοι του Τριφυλλιού συγκεντρώθηκαν έξω από το ξενοδοχείο που είχε καταλύσει η αποστολή στην Τρίπολη.

Κατά την επιβίβαση των ποδοσφαιριστών στο λεωφορείο, για την μεταφορά τους στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" για το παιχνίδι με τον Αστέρα, οι φίλαθλοι εξέφρασαν τη δυσαρέσκεια τους για την πορεία της ομάδας. Συγκεκριμένα, φώναξαν συνθήματα όπως το "παίξτε μπάλα δεν είναι αγγαρεία, αλλιώς θα παίξει μπάλα η Θύρα13" και το "είναι βαριά του ΠΑΟ η φανέλα", ενώ κάλεσαν τους παίκτες να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Ο μοναδικός ο οποίος χειροκροτήθηκε ήταν ο Σεμπαστιάν Λέτο, ο οποίος επιβιβάστηκε τελευταίος στο πούλμαν, ενώ οι οπαδοί ζήτησαν από τους Δημήτρη Σαραβάκο και Αντρέα Στραματσόνι να λάβουν τις ενδεδειγμένες πρωτοβουλίες για να βελτιωθεί η εικόνα του Παναθηναϊκού, ακόμα και αν χρειαστεί να θέσουν παίκτες στο περιθώριο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ