ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Επίσκεψη και στήριξη από τους οπαδούς

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÏ - ÁÈËÅÔÉÊ ÌÐÉËÌÐÁÏ / EUROPA LEAGUE / PANATHINAIKOS - ATHLETIC BILBAO (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÏ - ÁÈËÅÔÉÊ ÌÐÉËÌÐÁÏ / EUROPA LEAGUE / PANATHINAIKOS - ATHLETIC BILBAO (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Περίπου 150 οπαδοί του Παναθηναϊκού μετέβησαν στο "Γεώργιος Καλαφάτης" και εξέφρασαν τη συμπαράσταση τους στον Μαρίνο Ουζουνίδη και στους ποδοσφαιριστές του, με αφορμή τις εξελίξεις στο ιδιοκτησιακό της ΠΑΕ.

Ο Αλαφούζος και η διοίκηση έχουν αποστασιοποιηθεί από την καθημερινότητα του Παναθηναϊκού, όμως ελέω των εξελίξεων στο ιδιοκτησιακό και των ανταράξεων που προκαλούνται, οι φίλοι του Τριφυλλιού αποφάσισαν να εκφράσουν τη συμπαράσταση τους στην ομάδα.

Περίπου 150 οπαδοί επισκέφτηκαν το "Γεώργιος Καλαφάτης" το μεσημέρι της Παρασκευής. Έφτασαν λίγο μετά τις 15:00 και μπήκαν στο αθλητικό κέντρο την ώρα που η ομάδα είχε προπόνηση.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης διέκοψε την προπόνηση, προκειμένου οι φίλοι των πράσινων να μιλήσουν στους παίκτες και στο προπονητικό επιτελείο και να τους δείξουν ότι δεν θα τους αφήσουν μόνους.

Για περίπου 15 λεπτά, οι οπαδοί του Τριφυλλιού, οργανωμένοι και μη, τόνισαν στα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος ότι κατανοούν τις δυσκολίες που δημιουργούνται σε όλα τα επίπεδα, αλλά τους διαβεβαίωσαν ότι θα βρεθούν δίπλα τους και θα έχουν ακόμα πιο έντονη παρουσία στις εξέδρες του "Απόστολος Νικολαΐδης".

Όπως τόνισαν οι οπαδοί, έχουν αρνητική στάση και θα αποδοκιμάζουν τους διοικούντες και όχι τους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές ή οποιονδήποτε άλλο στην ομάδα. Το μόνο που περιμένουν από αυτούς είναι προσπάθεια και συγκέντρωση στις υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού.

Στη συνέχεια, οι οπαδοί είχαν μία ολιγόλεπτη συνομιλία με τον Δημήτρη Σαραβάκο και έπειτα αποχώρησαν από το αθλητικό κέντρο, με την ομάδα να συνεχίζει την προπόνηση της.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ