ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Επίσημο: Υπέγραψε ο Ξενόπουλος στον Παναθηναϊκό

Επίσημο: Υπέγραψε ο Ξενόπουλος στον Παναθηναϊκό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το πρώτο του, διετές, συμβόλαιο με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός υπέγραψε ο Βασίλης Ξενόπουλος ο οποίος θα δηλωθεί και στην λίστα της UEFA.

Από το βράδυ της Παρασκευής και τη δήλωση της λίστας του Παναθηναϊκού στην UEFA είχε ουσιαστικά προαναγγελθεί η συγκεκριμένη εξέλιξη και την Δευτέρα έγινε πραγματικότητα.

Ο λόγος για την υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου του Βασίλη Ξενόπουλου στον Παναθηναϊκό με τον 18χρονο γκολκίπερ να υπογράφει το πρώτο του συμβόλαιο στην ομάδα που αγωνίζεται από εννιά ετών.

Ο νεαρός γκολκίπερ βρέθηκε στα γραφεία της πράσινης ΠΑΕ στο Μαρούσι, συνοδευόμενος από τον πατέρα του, όπου τον περίμενε ο τεχνικός διευθυντής του τριφυλλιού Ζιλμπέρτο Σίλβα.

Εν συνεχεία έβαλε την υπογραφή του στο διετές συμβόλαιο που του πρόσφερε η πράσινη ΠΑΕ ενώ έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις ως επαγγελματίας. Επίσης τις επόμενες ώρες αναμένεται να δηλωθεί στην λίστα της UEFA.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Βασίλη Ξενόπουλο για την υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου διετούς διάρκειας.

Ο 18χρονος τερματοφύλακας εντάχθηκε το 2007 στον Παναθηναϊκό και τα προηγούμενα εννέα χρόνια πέρασε από όλες τις ηλικιακές βαθμίδες της ακαδημίας του συλλόγου μας.

«Είναι πολύ μεγάλη τιμή για μένα η ομάδα που αγωνίζομαι από πολύ μικρή ηλικία να μου προσφέρει επαγγελματικό συμβόλαιο. Είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα, να υπογράφω στον Παναθηναϊκό σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα.

Θα συνεχίσω τη δουλειά και την προσπάθεια ώστε να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα να επιτύχει τους στόχους της», είπε ο Βασίλης Ξενόπουλος λίγο μετά την υπογραφή του συμβολαίου του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

PHOTO CREDITS : ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ