ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Επίσημο το αντίο και με Κοτσόλη στον Παναθηναϊκό

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΟΦΗ - ΠΑΟ
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΟΦΗ - ΠΑΟ EUROKINISSI SPORTS

Ως μια άνω τελεία στην σχέση του Παναθηναϊκού με τον Στέφανο Κοτσόλη χαρακτήρισε την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον 37χρονο γκολκίπερ το τριφύλλι.

Η καριέρα ενός ποδοσφαιριστή που πέρασε περισσότερα από δεκαπέντε χρόνια στον Παναθηναϊκό ολοκληρώθηκε. Τουλάχιστον σε ότι έχει να κάνει την επαγγελματική καριέρα του καθώς δεν αποκλείεται μετά την ολοκλήρωση της ποδοσφαιρικής του θητείας να επιστρέψει στο τριφύλλι από άλλο ρόλο.

Ο λόγος για τον Στέφανο Κοτσόλη, του οποίου το συμβόλαιο ολοκληρώνεται στο τέλος Ιουνίου, και δεν του έγινε πρόταση ανανέωσης με τον ίδιο τον 37χρονο γκολκίπερ να θέλει να παίξει και για άλλα χρόνια.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έκανε και επισήμως γνωστό το αντίο με τον Στέφανο Κοτσόλη τονίζοντας στην ανακοίνωση της πως πρόκειται για μια άνω τελεία στη σχέση των δυο πλευρών. Επίσης του εύχεται καλή πορεία στην καριέρα του και κάνει λόγο για έναν ποδοσφαιριστή με ήθος, ακεραιότητα, σοβαρότητα και επαγγελματισμό.

Η ανακοίνωση της πράσινης ΠΑΕ ανέφερε:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ευχαριστεί θερμά τον Στέφανο Κοτσόλη, για την πολυδιάστατη και σημαντική προσφορά του στην ομάδα όλα αυτά τα χρόνια. Η ολοκλήρωση της τρέχουσας συνεργασίας με τον Στέφανο Κοτσόλη αποτελεί μια άνω τελεία στη σχέση της ομάδας μαζί του, όπως αντίστοιχα είχε συμβεί και το 2005.

Ο Στέφανος αποτελεί μέλος της ομάδας ουσιαστικά επί μία 20ετία, με μικρές παρενθέσεις, έχοντας ζυμωθεί με την ιδέα και τις αξίες του Παναθηναϊκού. Βίωσε μερικές από τις κορυφαίες στιγμές της ιστορίας του Συλλόγου.

Το ήθος, η ακεραιότητα, η σοβαρότητα και ο επαγγελματισμός του δεν χρειάζονται «διαφήμιση», όπως άλλωστε και η αγάπη του για τον Παναθηναϊκό. Κάθε επιτυχία στη ζωή και την καριέρα σου, Στέφανε».

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΤΡΙΦΥΛΛΙ

Ο Στέφανος Κοτσόλης βρίσκεται στον Παναθηναϊκό για περισσότερα από 15 χρόνια. Ξεκίνησε από τις ακαδημίες του τριφυλλιού και το 1997 έγινε επαγγελματίας και μέλος της πρώτης ομάδας. Στους πράσινους έμεινε μέχρι το καλοκαίρι του 2005 και εν συνεχεία αποχώρησε για τη Λάρισα και την Ομόνοια πριν επιστρέψει τον Ιανουάριο του 2011 για να παραμείνει ακόμα 6,5 χρόνια.

Συνολικά σε αυτά τα χρόνια είχε 68 παρουσίες σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρώπη με τον Κοτσόλη να αποτελεί πάντα έναν πολύ καλό δεύτερο γκολκίπερ για τον Παναθηναϊκό. Φυσικά έχει κατακτήσει το νταμπλ του 2004 με τους πράσινους αλλά και το Κύπελλο το 2014.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ