ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Επίσημο: Στην Αλάνιασπορ ο Βιγιαφάνιες

Επίσημο: Στην Αλάνιασπορ ο Βιγιαφάνιες

Η Αλάνιασπορ ανακοίνωσε την απόκτηση του Λούκας Βιγιαφάνιες από τον Παναθηναϊκό. Συμβόλαιο διάρκειας 2,5 ετών υπέγραψε ο Αργεντινός με την τουρκική ομάδα.

Είναι πλέον επίσημο! Ο Λούκας Βιγιαφάνιες είναι παίκτης της Αλάνιασπορ. Το Sport24.gr σας ενημέρωσε από την Πέμπτη (25/1) για την οριστική συμφωνία ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την ομάδα της γειτονικής χώρας με το κόστος της μετακίνησης να ανέρχεται στα 1.200.000 ευρώ.

Εξ' αυτών, στο ταμείο της "πράσινης" ΠΑΕ θα καταλήξουν περίπου 900.000 ευρώ, καθώς ο Παναιτωλικός διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης 10%, ενώ παράλληλα "καλύφθηκαν" από το μπάτζετ της μεταγραφής τα οφειλόμενα στην πρώην ομάδα του "Βίγια", Ιντεπεντιέντε και το εφετινό χρέος στον παίκτη. Η ομάδα της Αλάνια ανακοίνωσε την Παρασκευή (26/1) την απόκτηση του Αργεντινού, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 2,5 ετών.

Στην Αλάνιασπορ θα συναντήσει δύο Έλληνες. Τον Γιώργο Τζαβέλλα και τον Γιάννη Μανιάτη. Όχι, ωστόσο, και τον Βάγκνερ Λοβ ο οποίος ετοιμάζει βαλίτσες για την Κωνσταντινούπολη προκειμένου να υπογράψει στην Μπεσίκτας.

Η νέα ομάδα του Βιγιαφάνιες βρίσκεται στην 13η θέση της κατάταξης - σε σύνολο 18 ομάδων - της πρώτης κατηγορίας του τουρκικού πρωταθλήματος, SuperLig.

Η ΠΑΕ με τη σειρά, της ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Αργεντινού:

"Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την πώληση του Λούκας Βιγιαφάνιες στην τουρκική Alanyaspor. Ο Λούκας έμεινε δύο χρόνια στον Παναθηναϊκό και κατέγραψε 73 συμμετοχές και 10 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο Λούκας«δέθηκε» με το Τριφύλλι,πρόσφερε τον καλύτερο εαυτό του, ξεχώρισε για τον επαγγελματισμό και τη μαχητικότητά του, τιμώντας τη φανέλα του Συλλόγου. Η οικογένεια του Παναθηναϊκού του εύχεται κάθε επιτυχία και καλή συνέχεια στην καριέρα του".

Πατήστε εδώ και δείτε τον πίνακα των μεταγραφών εντός και εκτός των συνόρων

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ