ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Επίσημο: Στη Μέχελεν ο Σιλά, στην Αβελίνο ο Καμπέσας

Επίσημο: Στη Μέχελεν ο Σιλά, στην Αβελίνο ο Καμπέσας

Οι Σιλά και Καμπέσας θα συνεχίσουν την καριέρα τους σε Μέχελεν και Αβελίνο αντίστοιχα. Ο μέσος από το Μάλι πήγε με μεταγραφή στο Βέλγιο ενώ ο επιθετικός από το Εκουαδόρ ως δανεικός.

Αποχώρησαν από τον Παναθηναϊκό μετά από μόλις έξι μήνες παρουσίας στους πράσινους αλλά βρήκαν ήδη τις νέες τους ομάδες. Ο λόγος για τους Γιακουμπά Σιλά και Μπράιαν Καμπέσας. Μάλιστα και οι δυο ανακοινώθηκαν επίσημα.

Ο μεν Σιλά πήγε τελικά από τώρα με μεταγραφή στη Μέχελεν αντί του ποσού των 750.000 ευρώ και υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2021. Ο μέσος από το Μάλι ανακοινώθηκε και από τις δυο ομάδες και θα κάνει αγώνα δρόμου για να παίξει το Σαββατοκύριακο.

Αναφορικά με τον Καμπέσας συμφώνησε και αυτός με την Αβελίνο, παρουσιάστηκε αν και δεν έχει υπογράψει ακόμα με τη νέα του ομάδα. Ο επιθετικός από το Εκουαδόρ θα παίξει ως δανεικός στην ομάδα της Ιταλίας που παίζει στη Seria B'.

Στον Παναθηναϊκό ο μεν Σιλά έπαιξε σε 9 ματς πρωταθλήματος χωρίς να σκοράρει ενώ ο δε Καμπέσας αγωνίστηκε επίσης σε 9 παιχνίδι και δεν σκόραρε.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ