ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Επίσημο: Δανεικός στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Δώνης

Επίσημο: Δανεικός στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Δώνης
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η συμφωνία μεταξύ Παναθηναϊκού και ΠΑΣ Γιάννινα οριστικοποιήθηκε την Τρίτη (28/6) και ο Έλληνας μέσος θα παραχωρηθεί δανεικός στην ομάδα των Ιωαννίνων.

Σε συμφωνία με τον ΠΑΣ Γιάννινα για τον δανεισμό του Χρήστου Δώνη ήρθε ο Παναθηναϊκός με τους πράσινους να ανακοινώνουν επίσημα τη συμφωνία των δυο πλευρών και τον μονοετή δανεισμό του 22χρονου ποδοσφαιριστή.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Στην ομάδα της Ηπείρου για τη σεζόν 2016-17 ο 21χρονος μέσος.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει τη συμφωνία της με την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, προκειμένου ο Χρήστος Δώνης να αγωνιστεί την προσεχή σεζόν 2016-17 στην ομάδα της Ηπείρου".

Ο Δώνης δεν ήταν στα πλάνα του Αντρέα Στραματσόνι ενόψει της νέας σεζόν και προτιμήθηκε να πάει σε μια ομάδα που θα πάρει παιχνίδια στα πόδια του. Ο δανεισμός του νεαρού μέσου ολοκληρώθηκε την Τρίτη με την παρουσία της εκπροσώπου του Δώνη στα γραφεία της πράσινης ΠΑΕ.

Στα Γιάννινα ο 22χρονος ποδοσφαιριστής θα βρει την ευκαιρία να παίξει και να καλύψει και το κενό του Τσουκαλά που αποχώρησε αποτελώντας μια πολύ καλή επιλογή για τον Γιάννη Πετράκη ενώ αναμένεται άμεσα να βρεθεί στο Καρπενήσι όπου προετοιμάζεται ο "Άγιαξ της Ηπείρου".

Λίγες ώρες αργότερα και ο ΠΑΣ Γιάννινα ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας των δυο πλευρών με τη σχετική ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ να αναφέρει:

"Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 καλωσορίζει τον είκοσι ενός ετών διεθνή με τις μικρές εθνικές ομάδες μέσο Χρήστο Δώνη, ο οποίος θα αγωνιστεί με την ομάδα μας την ποδοσφαιρική περίοδο 2016-17. Ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται ήδη καθ' οδόν για το Καρπενήσι".

Υπήρξε μάλιστα και η σχετική φωτογραφία με τον Χρήστο Δώνη και τον γιο του προέδρου του ΠΑΣ κ. Χριστοβασίλη.

Επίσημο: Δανεικός στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Δώνης


PHOTO CREDITS: ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ