ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Επίσημο: Ανακοινώθηκε από τον Παναθηναϊκό ο Οικονόμου

SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
Οικονόμου EUROKINISSI SPORTS

Ο Βαγγέλης Οικονόμου είναι και επίσημα παίκτης του Παναθηναϊκού βάζοντας την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας 2,5 ετών με το τριφύλλι.

Παίκτης του Παναθηναϊκού και επίσημα είναι από το απόγευμα της Παρασκευής ο Βαγγέλης Οικονόμου. Ο 30χρονος αμυντικός αφού ολοκλήρωσε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις, ανέβηκε στα γραφεία της πράσινης ΠΑΕ και υπέγραψε συμβόλαιο 2,5 ετών (6μήνες + δυο χρόνια).

Λίγη ώρα αργότερα ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση από πλευράς τριφυλλιού με τον ίδιο να δηλώνει πως μεγάλο ρόλο για την έλευση του στον Παναθηναϊκό έπαιξε η παρουσία του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Η σχετική ανακοίνωση ανέφερε:

"Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του Βαγγέλη Οικονόμου, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας 2,5 ετών.

Ο Οικονόμου γεννήθηκε στις 18 Ιουλίου 1987 στην Κόρινθο. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στην τοπική ομάδα της Κορίνθου ενώ το 2005 μετεγγράφηκε στον Ιωνικό Νικαίας, απ' όπου δόθηκε αρχικά δανεικός στη Θύελλα Πατρών και μετά στον Άγιο Δημήτριο. Μετά από μία διετία επέστρεψε στη Νίκαια και αποτέλεσε βασικό στέλεχος της ομάδας στη Β' Εθνική, ενώ παράλληλα κατέγραψε συμμετοχές στην Εθνική Νέων. Το 2009 ήταν η ώρα της Super League για τον Οικονόμου παίζοντας με την Καβάλα. Στη μακεδονική ομάδα έμεινε δύο χρόνια ώσπου τη σεζόν 2011-12 μεταπήδησε στον Ατρόμητο και έπαιξε στον τελικό του Κυπέλλου. Το καλοκαίρι του 2012 μεταναστεύει στη Σκωτία για λογαριασμό της Ρος Κάουντι. Εκεί έμεινε ένα χρόνο και επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό της Βέροιας, όπου έμεινε μόνο έξι μήνες οπότε και επέστρεψε στη Ρος Κάουντι. Το 2014 γύρισε στην Ελλάδα για τον Πανιωνίο όπου παρέμεινε έως και λίγες ημέρες πριν οπότε και έμεινε ελεύθερος.

«Ξέρω ότι έρχομαι σε μια μεγάλη ομάδα. Μπορεί να αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα αλλά σαν σύλλογος είναι μεγάλος με πολύ κόσμο. Έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο ο προπονητής, ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Μου μίλησε και ο ίδιος κατ’ ιδίαν. Ξέρω ότι έρχομαι σε μια μεγάλη ομάδα με πολλές απαιτήσεις βάσει ιστορίας.

Η ποδοσφαιρική μου φιλοσοφία συμβαδίζει με αυτή του Παναθηναϊκού. Έρχομαι να βοηθήσω την ομάδα να κάνουμε μια καλή πορεία στο δεύτερο γύρο γιατί η βαθμολογική συγκομιδή έως τώρα δεν αντικατοπτρίζει τις πραγματικές δυνατότητες του Παναθηναϊκού», δήλωσε ο Βαγγέλης Οικονόμου λίγο μετά την υπογραφή του συμβολαίου του. Καλωσορίζουμε τον Βαγγέλη στον Παναθηναϊκό και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία".

ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ

Ο Οικονόμου μάλιστα έδειξε να μην κρατιέται να γνωρίσει τους νέους του συμπαίκτες και να κάνει προπόνηση με τον Παναθηναϊκό για αυτό και την Παρασκευή το απόγευμα, παρά το γεγονός ότι τελείωνε η προπόνηση βρέθηκε στο "Γ. Καλαφάτης" και προπονήθηκε μόνος του.

Ο 30χρονος αμυντικός πήγε στο αθλητικό κέντρο του τριφυλλιού, γνώρισε τους συμπαίκτες του, μίλησε με το τεχνικό επιτελείο και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Από το Σάββατο θα είναι σε θέση να προπονηθεί μαζί με όλη την ομάδα ώστε άμεσα να γίνει ένα με τους νέους του συμπαίκτες.

Ο έμπειρος αμυντικός αποκτήθηκε από τον Παναθηναϊκό για να καλύψει τη θέση του στόπερ αλλά και του αριστερού μπακ καθώς έχει τη δυνατότητα να προσφέρει και στις δυο θέσεις.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ