ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Επίσημο: Ανακοίνωσε τον Τζανδάρη ο Παναθηναϊκός

Επίσημο: Ανακοίνωσε τον Τζανδάρη ο Παναθηναϊκός
INTIME SPORTS

Παίκτης του Παναθηναϊκού είναι και επίσημα πλέον ο Φάνης Τζανδάρης με τη πράσινη ΠΑΕ να τον καλωσορίζει μέσω του twitter της.

Η όγδοη μεταγραφή του τριφυλλιού ανακοινώθηκε και επίσημα με τη ΠΑΕ Παναθηναϊκός να κάνει επίσημη τη συμφωνία της με το Φάνη Τζανδάρη.

Ο 24χρονος μέσος που έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό αποτελεί προσωπική επιλογή του Μαρίνου Ουζουνίδη και αναμένεται να δώσει μια ακόμα λύση στο χώρο της μεσαίας γραμμής του τριφυλλιού.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έκανε γνωστή τη συμφωνία της με τον Τζανδάρη καλωσορίζοντας τον μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο twitter με τον νεαρό μέσο που έχει παίξει σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό να φοράει ήδη τη πράσινη φανέλα.

Λίγη ώρα αργότερα ήρθε και στην ιστοσελίδα της πράσινης ΠΑΕ η επίσημη ανακοίνωση που ανέφερε:

"Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του Φάνη Τζανδάρη. Ο νεαρός μέσος συμφώνησε να υπογράψει συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με την ομάδα μας.

Ο Τζανδάρης γεννήθηκε στις 13 Ιουνίου του 1993 και ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στον ΠΑΟΚ το 2012 προερχόμενος από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου. Μέχρι το 2015 κατέγραψε 31 συμμετοχές στην πρώτη ομάδα του «δικέφαλου» του Βορά ενώ ενδιάμεσα αγωνίστηκε δανεικός σε Αναγέννηση Επανομής και Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Το καλοκαίρι του 2015 υπέγραψε συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό του οποίου τη φανέλα φόρεσε μια φορά ενώ ως δανεικός έπαιξε σε 11 αγώνες με τον Πανιώνιο το 2016 και σε 5 το 2017 με την Σλοβενική Κόπερ. Καλωσορίζουμε τον Φάνη στον Παναθηναϊκό και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ