ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Επίσημα στον Παναθηναϊκό ο Ρινάλντι

Επίσημα στον Παναθηναϊκό ο Ρινάλντι
INTIME SPORTS

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός γνωστοποίησε την απόκτηση του 23χρονου Αργεντινού επιθετικού, Λαουτάρο Ρινάλντι για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Μέλος του ρόστερ αποτελεί πλέον ο Λαουτάρο Ρινάλντι, αφού η ΠΑΕ επισημοποίησε την απόκτηση του με την ανακοίνωση της μεταγραφής.

Ο Αργεντινός επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας με τον Παναθηναϊκό και ανήκει στην ομάδα έως τον Ιούνιο του 2020.

Ορισμένα διαδικαστικά ζητήματα που εκκρεμούσαν με την αναχώρηση του Ζιλμπέρτο για το εξωτερικό διευθετήθηκαν με την επιστροφή της Αθηνάς Μπαλωμένου και κατόπιν, ανακοινώθηκε η προσθήκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

"Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του 22χρονου Αργεντινού επιθετικού Λαουτάρο Ρινάλντι, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας.

Ο Ρινάλντι γεννήθηκε στις 30 Δεκεμβρίου 1993 στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής. Ξεκίνησε την καριέρα του στην Αρχεντίνος Τζούνιορς, ομάδα απ' όπου τον απέκτησε ο Παναθηναϊκός. Επαγγελματικό ντεμπούτο έκανε το 2013 ενώ τις τελευταίες δύο σεζόν ήταν βασικό στέλεχος της ομάδας του".

Λίγο μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Λαουτάρο Ρινάλντι έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, μιλώντας στο www.pao.gr:

Γιατί επέλεξες τον Παναθηναϊκό;

«Ο Παναθηναϊκός είναι μια μεγάλη ομάδα με πολύ μεγάλη ιστορία. Γνώριζα που έρχομαι και από τις επιλογές που είχα, διάλεξα αυτή ακριβώς γιατί πρόκειται για μια μεγάλη ομάδα με πιθανότητες να κατακτήσει τίτλους και νίκες αλλά και γιατί έχει πολύ κόσμο που την ακολουθεί».

Θεωρείς ότι θα είναι δύσκολο για σένα να προσαρμοστείς δεδομένου ότι θα παίξεις για πρώτη φορά στην Ευρώπη;

«Όντως δεν είχα φύγει έως τώρα από την Αργεντινή. Έρχομαι να παίξω στην Ευρώπη με πολλές προσδοκίες. Έχω πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη σε αυτό που πάω να κάνω. Εμπιστεύομαι πολύ τις συνθήκες που θα δουλέψω γιατί το κλαμπ μου προσφέρει τα πάντα προκειμένου να είμαι ήρεμος και να δουλεύω με άνεση. Το μόνο που έχω να κάνω είναι να αποδείξω την αξία μου στο γήπεδο».

Ποιος είναι ο στόχος σου με τον Παναθηναϊκό;

«Προτιμώ να μην πω πολλά από πριν και να αποδείξω στο γήπεδο τι μπορώ να κάνω. Να αποδείξω με τα γκολ μου την αξία μου και να δώσω τα πάντα για αυτή τη φανέλα ώστε να με αγαπήσει και ο κόσμος».

Πηγή φωτογραφίας: www.pao.gr

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ