ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Επίσημα στην πόρτα της εξόδου από τη Νιούκαστλ ο Αμπέντ

Επίσημα στην πόρτα της εξόδου από τη Νιούκαστλ ο Αμπέντ

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν οι Άγγλοι ο Μεχντί Αμπέντ και τρεις ακόμα παίκτες της Νιούκαστλ ειδοποιήθηκαν ότι δεν υπολογίζονται για τη νέα σεζόν και έχουν μπει στην λίστα προς αποχώρηση των "ανθρακορύχων"

Μια άκρως θετική εξέλιξη για τον Παναθηναϊκό σε σχέση με την υπόθεση του Μεχτί Αμπέντ έρχεται από την Αγγλία και με βάση δημοσιεύματα από τη βρετανική χώρα. Το δημοσίευμα της Daily Star αναφέρει ότι ο 23χρονος μέσος ενημερώθηκε ότι είναι στη λίστα τεσσάρων ποδοσφαιριστών που δεν υπολογίζονται και θα πρέπει να αναζητήσουν αλλού την τύχη τους. Συγκεκριμένα πλην του Αμπέντ σε αυτή τη λίστα βρίσκονται και οι Γκουφράν, Μπιτζιριμάμα και Βούκιτς.

Το γεγονός ότι ο Αμπέντ μπήκε στην "transfer list" και από τη στιγμή που το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι του 2016 πάει να πει ότι η Νιούκαστλ δεν μπορεί να συνεχίσει να ζητά υπέρογκα ποσά για να παραχωρήσουν τον Αλγερινό καθώς σε έξι μήνες θα τον χάσουν ως ελεύθερο.

Άρα το τριφύλλι θα μπορούσε να κάνει την τελευταία του κίνηση και μια προσφορά με την οποία θα μπορούσε να εντάξει και πάλι στο δυναμικό του τον διεθνή μέσο ο οποίος είναι μια ιδανική λύση για την μεσαία γραμμή των πράσινων.

Θα πρέπει να σημειώσουμε όμως ότι το γερμανικό ενδιαφέρον δεν έχει ατονήσει ενώ υπάρχουν και πληροφορίες που αναφέρουν πως το ενδιαφέρον από την Ελλάδα δεν προέρχεται μόνο από τον Παναθηναϊκό αλλά και άλλες ομάδες...

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ