ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Επισφαλής η θέση του Στραματσόνι

Επισφαλής η θέση του Στραματσόνι
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η παραμονή του Αντρέα Στραματσόνι στην τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού κρίνεται εν αμφιβόλω και ο Γιάννης Αλαφούζος θα ακούσει τη Δευτέρα τις εξηγήσεις του.

Για πρώτη φορά από την ημέρα που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού, ο Αντρέα Στραματσόνι κινδυνεύει με απόλυση. Το παρατεταμένο ντεφορμάρισμα της ομάδας, τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα και κυρίως η άνετη ήττα στο ντέρμπι, καθιστούν επισφαλή τη θέση του Ιταλού προπονητή.

Προς το παρόν, ο Γιάννης Αλαφούζος δεν έχει αποφασίσει για το μέλλον της συνεργασίας με τον Αντρέα Στραματσόνι. Άλλωστε, δεν συνηθίζει να λαμβάνει αποφάσεις όταν εκτιμά πως δεν έχει σωστή κρίση.

Το σίγουρο είναι πως τη Δευτέρα (7/11), ο πρόεδρος της ΠΑΕ θα ζητήσει εξηγήσεις από τον Ιταλό προπονητή για την κακή απόδοση του Παναθηναϊκού. Αφού τον ακούσει, έπειτα θα συνεκτιμήσει το κλίμα που έχει διαμορφωθεί και θα ενεργήσει καταλλήλως.

Αυτή τη φορά, καθοριστικό ρόλο στην απόφαση του Γιάννη Αλαφούζου θα παίξει η εισήγηση του Ζιλμπέρτο Σίλβα. Πλέον, ο Βραζιλιάνος γνωρίζει επαρκώς την ομάδα και καλείται να γνωμοδοτήσει για την παραμονή του Στραματσόνι, είτε για την αντικατάσταση του με άλλον προπονητή.

PHOTO CREDIT: ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ