ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Επιμένουν οι Ιταλοί για τον Καρέλη του Παναθηναϊκού

Επιμένουν οι Ιταλοί για τον Καρέλη του Παναθηναϊκού
INTIME SPORTS

Τζένοα, Παλέρμο και Τορίνο έχουν στο στόχαστρο τους τον Νίκο Καρέλη σύμφωνα με όσα γράφουν δημοσιεύματα στην Ιταλία ενώ στις αναφορές τους κάνουν λόγο και για την πρόταση του του Παναθηναϊκού στον Σιανί.

Τρεις ομάδες από την Ιταλία ετοιμάζονται να "σφαχτούν" στα πόδια του Νίκου Καρέλη για να τον αποκτήσουν σύμφωνα με όσδα αναφέρουν δημοσιεύματα από την Ιταλία. Χαρακτηριστικά Τζένοα, Τορίνο και Παλέρμο έχουν στο στόχαστρο τους τον επιθετικό του Παναθηναϊκού και δεν αποκλείεται να κινηθούν για την απόκτηση του στην διάρκεια του καλοκαιριού.

Στην διάρκεια της χρονιάς άνθρωποι της Τορίνο βρέθηκαν σε αρκετά ματς των πράσινων καθώς εδώ και καιρό τον παρακολουθούν και έχουν πολύ καλή άποψη ενώ και εκπρόσωποι της Τζένοα έχουν βρεθεί στην Λεωφόρο για λογαριασμό του διεθνή επιθετικού.

Το δημοσίευμα από την Ιταλία στέκεται στις επιδόσεις του Καρέλη την φετινή σεζόν με την φανέλα του Παναθηναϊκού, τα γκολ που σημείωσε σε Ελλάδα και Ευρώπη αλλά και την παρουσία του στην Εθνική.

Μετά αναφέρει πως θα μπορούσε ο Καρέλης να πάει στην Τορίνο, υπό ποιες προϋποθέσεις στην Τζένοα αλλά και τι συμβαίνει με την Παλέρμο. Θα πρέπει βέβαια να σημειώσουμε πως ο εκπρόσωπος του είναι ενήμερος για το ενδιαφέρον των Τορίνο, Τζένοα όχι όμως και της Παλέρμο.

Ο Σιανί σύντομα στην Ελλάδα

Με τον τίτλο "Ο Σιανί σύντομα στην Ελλάδα" ιταλικό δημοσίευμα αναφέρετε στην πρόταση του Παναθηναϊκού στον Γάλλο στόπερ και τονίζει ότι ο 31χρονος στόπερ που μένει ελεύθερος τον Ιούνιο από την Λάτσιο σύντομα θα κληθεί να αποφασίσει για το μέλλον του με το τριφύλλι να είναι στις πρώτες προτεραιότητες.

Την ίδια ώρα πληροφορίες από την Ιταλία αναφέρουν πως η Έβερτον έχει μπει και αυτή στο κόλπο της απόκτησης του Σιανί έχοντας τον διεθνή αμυντικό στην λίστα της για τους στόπερ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ