ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Επιμένει η Έλτσε για τον Γουακάσο

Ghana's Mubarak Wakaso celebrates his goal during their African Nations Cup Group B soccer match against Mali at the Nelson Mandela Bay Stadium in Port Elizabeth January 24, 2013. REUTERS/Siphiwe Sibeko (SOUTH AFRICA - Tags: SPORT SOCCER)
Ghana's Mubarak Wakaso celebrates his goal during their African Nations Cup Group B soccer match against Mali at the Nelson Mandela Bay Stadium in Port Elizabeth January 24, 2013. REUTERS/Siphiwe Sibeko (SOUTH AFRICA - Tags: SPORT SOCCER) REUTERS

Διαβάστε στο Sport24.gr σε ποιο σημείο βρίσκεται η διαπραγμάτευση της Ρουμπίν Καζάν με τον Μουμπάρακ Γουακάσο για την αποδέσμευση του και για την αναφορά της Marca στο ενδιαφέρον της Έλτσε.

Την Πέμπτη (30/6) ισπανικό δημοσίευμα υποστήριξε ότι ο Μουμπάρακ Γουακάσο είχε επαφή με τους ανθρώπους της Έλτσε και εξέφρασε την επιθυμία να παραμείνει στην Ισπανία. Με δήλωση του στο Sport24.gr, ο Γκανέζος χαφ διέψευσε την πληροφορία και ισχυρίστηκε ότι τη Δευτέρα (4/7) θα έρθει στην Αθήνα.

Πάντως η εφημερίδα Marca επιμένει ότι ο 26χρονος ποδοσφαιριστής αρέσει στους ιθύνοντες της Έλτσε, οι οποίοι φέρονται να διατηρούν διαύλους επικοινωνίας μαζί του. Ωστόσο, η υπόθεση χαρακτηρίζεται περίπλοκη λόγω των αποδοχών του Αφρικανού, οι οποίες κρίνονται υψηλές.

Επίσης, στο ίδιο ρεπορτάζ επισημαίνεται πως ο Γουακάσο έχει δεχτεί άλλες δύο προτάσεις από ομάδες της Primera Division και μία προσφορά από τον Παναθηναϊκό. Σε κάθε περίπτωση, φαίνεται πως το ενδιαφέρον της Έλτσε είναι υπαρκτό, ανεξαρτήτως της κατάληξης του.

Ο Γουακάσο παραμένει στην Άκρα της Γκάνας και ακόμα δεν έχει αποδεσμευτεί από τη Ρουμπίν Καζάν, ώστε να ταξιδέψει για την Αθήνα. Το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2017 και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Sport24.gr, εκκρεμεί η συμφωνία στην αποζημίωση που θα λάβει.

Όπως συμβαίνει συνήθως σε ανάλογες υποθέσεις, οι Ρώσοι διοικούντες επιθυμούν να μην καταβάλλουν χρήματα για τη λύση της συνεργασίας τους, ενώ ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή διεκδικεί ένα μικρό ποσό. Ωστόσο, η διαφορά θεωρείται μικρή και θα καλυφθεί στις επόμενες ημέρες.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ