ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Επιλέγει την παραμονή ο Μουνιέ

Bologna's Anthony Mounier controls the ball during a Serie A soccer match between Bologna and Napoli, at the Bologna Dall'Ara stadium, Italy, Sunday, Dec. 6, 2015. (AP Photo/Gianfilippo Oggioni)
Μουνιέ (AP Photo/Gianfilippo Oggioni) AP

Ο Άντονι Μουνιέ απασχολεί τον Παναθηναϊκό, τη Φενέρμπαχτσε και τη Ναντ, αλλά εκείνος δεν δελεάζεται με την προοπτική να παραχωρηθεί δανεικός από τη Μπολόνια.

Ο Παναθηναϊκός έβαλε στο στόχαστρο τον Άντονι Μουνιέ τον προηγούμενο Ιανουάριο και τον διατηρεί μέχρι σήμερα, ασχέτως εάν δεν έχει αποφασίσει ακόμα για την απόκτηση του Γάλλου αριστερού εξτρέμ. Όμως, ο 29χρονος επιθετικός ενδέχεται να παραμείνει στη Μπολόνια, παρότι μέχρι τώρα εθεωρείτο βέβαιο ότι θα πάρει μεταγραφή.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα " Tuttomercatoweb", ο Μουνιέ δεν συγκινείται από την προοπτική του Παναθηναϊκού, ενώ δεν τον δελεάζουν οι κρούσεις από τη Φενέρμπαχτσε και τη Ναντ. Κυρίως, επειδή συζητούν τον δανεισμό του, όταν ο ίδιος επιθυμεί μία μόνιμη λύση για το μέλλον του.

Ο Μουνιέ φέρεται να έχει διαμηνύσει στη Μπολόνια ότι θα εξαντλήσει το συμβόλαιο του, που λήγει τον Ιούνιο του 2018 και έπειτα, θα επιλέξει ως ελεύθερος τον επόμενο προορισμό του. Βέβαια, η ιταλική ομάδα προτιμά να τον παραχωρήσει άμεσα, ώστε να αποκομίσει έστω και μικρό όφελος, αλλά δεν πείθεται ο ποδοσφαιριστής...

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ