ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Επιλέγει τη Λάτσιο ο Νοτσερίνο

Επιλέγει τη Λάτσιο ο Νοτσερίνο

Ο εκπρόσωπος του Αντόνιο Νοτσερίνο με δηλώσεις του στην Ιταλία υποστήριξε πως ο Ιταλός άσος θα παραμείνει στην πατρίδα του και θα αγωνιστεί στη Λάτσιο βάζοντας τέλος στα όποια σενάρια για τον Παναθηναϊκό.

Ο Παναθηναϊκός κυνήγησε ζεστά την υπόθεση του Αντόνιο Νοτσερίνο κάνοντας μια πολύ καλή πρόταση στον Ιταλό μέσο αλλά αυτός θέλησε να συνεχίσει στην πατρίδα του την Ιταλία και πιθανότατα θα αγωνιστεί στην Λάτσιο.

Αυτό τόνισε ο εκπρόσωπος του Μάρκο Σομέλα μιλώντας στην Ιταλία και συγκεκριμένα στο «laziopress» όπου είπε μεταξύ άλλων:

"Η Λάτσιο είναι ο πιθανότερος προορισμός για τον Νοτσερίνο, αφού ο παίκτης θέλει να μείνει στην Ιταλία. Έλαβε μια πολύ σημαντική πρόταση από τον Παναθηναϊκό, αλλά δεν την έκανε δεκτή, καθώς περίμενε άλλες προτάσεις όπως προέκυψε αυτή της Λάτσιο".

Μερικές μέρες παράταση στον Αντέι

Σε ότι έχει να κάνει με τον Λούκας Αντέι αναμένεται να υπάρξουν μερικές μέρες καθυστέρησης καθώς στην πλην των ορών του δανεισμού στη Σασουόλο έχουν προκύψει και προβλήματα στην αμυντική γραμμή με τους Καναβάρο και Τερανόβα να είναι τραυματίες και να χάνουν το ματς με τη Νάπολι.

Αυτό σημαίνει ότι δεν αποκλείεται ο Αντέι να πάρει μια ευκαιρία ή να μείνει τουλάχιστον μέχρι και το Σάββατο το βράδυ στην Ιταλία για να προσφέρει τις υπηρεσίες του.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ