ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Επικρατεί χουλιγκανισμός στην Ελλάδα"

"Επικρατεί χουλιγκανισμός στην Ελλάδα"

Για τα όσα έγιναν στο "Γ. Καραϊσκάκης" και την επίθεση στον Σισέ και τους "πράσινους" από εξαγριωμένους οπαδούς του Ολυμπιακού, αναφέρεται σε δημοσίευμά της ολλανδική ιστοσελίδα, η οποία έχει τίτλο: "Το ελληνικό πρωτάθλημα πάσχει από χουλιγκανισμό.

Αν και έχουν περάσει αρκετές μέρες από τα επεισόδια στο "Γ. Καραϊσκάκης" και τα ξένα ΜΜΕ κάνουν ακόμα αναφορά στα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας μέσα από τον τηλεοπτικο φακό.

Συγκεκριμένα, η ολλανδική ιστοσελίδα vi.nl (voetbal international) με τίτλο: "Το ελληνικό πρωτάθλημα πάσχει από χουλιγκανισμό" και φωτογραφία του Τζιμπρίλ Σισέ αναφέρεται στα όσα έγιναν στο φαληρικό γήπεδο.

Στο κείμενο αναφέρεται πως το ελληνικό πρωτάθλημα τρομάζει με τον χουλιγκανισμό του και οι ποδοσφαιριστές πραγματικά πλέον φοβούνται για τη ζωή τους και θέλουν να αφήσουν το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα.

Παράλληλα γίνεται λόγος για πολιορκία των γηπέδων από εξαγριωμένους φιλάθλους, με το άρθρο να αναφέρει στο σημείο αυτό:

" Οι παίκτες του Παναθηναϊκού δέχθηκαν επίθεση από φρενήρεις οπαδούς, μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Ορισμένοι παίκτες έφτασαν έγκαιρα στα αποδυτήρια, ενώ άλλοι χτυπήθηκαν από χούλιγκανς της γηπεδούχου ομάδας".

Στο προσκήνιο και η Θεσσαλονίκη

Στο κείμενο γίνεται λόγος και για τη συμπεριφορά των οπαδών του Άρη και του ΠΑΟΚ στα παιχνίδια με τον Ηρακλή και την ΑΕΚ. Επίσης αναφέρεται για την προσπάθεια που έγινε από τον ΠΣΑΠ για απεργία κάτι που δεν δέχθηκαν μερικοί ποδοσφαιριστές και έτσι δεν υπήρξε ομόφωνη απόφαση.

Θέλουν να αποχωρήσουν Σισέ και Τζόρβας

Τέλος, αναφέρει την πρόθεση του Τζιμπρίλ Σισέ να αποχωρήσει από την Ελλάδα, όχι μόνο εξαιτίας των επεισοδίων αλλά και γιατί την φετινή χρονιά "έπεσε" αρκετές φορές θύμα ρατσιστικής συμπεριφοράς, από μερίδα οπαδών.

Επίσης, φιλοξενεί τις δηλώσεις του Αλέξανδρου Τζόρβα στην ιστοσελίδα της FIFPro και το γεγονός ότι το πρωτάθλημα είναι μίζερο πως κινδυνεύουν οι ζωές των παικτών και το γεγονός ότι θα ήθελε να αγωνιστεί και εκείνος σε ένα άλλο πρωτάθλημα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ