ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Επικοινώνησαν Σισέ και Αλαφούζος

Επικοινώνησαν Σισέ και Αλαφούζος
INTIME SPORTS

Ο Τζιμπρίλ Σισέ ενημέρωσε τον Γιάννη Αλαφούζο ότι αναμένει την έγκριση της ΚΠΡ για να οριστικοποιήσει την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό.

Με τον Γιάννη Αλαφούζο επικοινώνησε την Κυριακή ο Τζιμπρίλ Σισέ και συνομίλησαν για τις τελευταίες εξελίξεις στις σχέσεις του Γάλλου επιθετικού με την ΚΠΡ.

Ο Σισέ ενημέρωσε τον Αλαφούζο ότι διαπραγματεύεται με την ΚΠΡ για την αποχώρηση του και φιλοδοξεί πως τη Δευτέρα, το αργότερο την Τρίτη, θα πάρει την έγκριση να συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό.

Μετέφερε στον πρόεδρο του "τριφυλλιού" την αισιοδοξία του για θετική έκβαση και ζήτησε υπομονή μερικών ημερών. Η αγγλική ομάδα έχει ξοδέψει περίπου 3,5 εκατομμύρια ευρώ για να αποκτήσει τον Σισέ από τη Λάτσιο και θα εξαντλήσει τα περιθώρια για να αποκομίσει κάποιο κέρδος. Στη χειρότερη περίπτωση, να μην καλύψει το υπόλοιπο συμβόλαιο του έως το τέλος της σεζόν και έπειτα να τον παραχωρήσει μόνιμα.

Από την ΠΑΕ εκφράζουν συγκρατημένη αισιοδοξία, αλλά αποφεύγουν να μιλήσουν για "κλεισμένη συμφωνία". Συγχρόνως, προσθέτουν ότι αναμένουν την οριστική κατάληξη της διαπραγμάτευσης στη διάρκεια της εβδομάδας. Πάντως, το σίγουρο είναι ότι πλέον, η επιστροφή του Σισέ είναι πιο κοντά από ποτέ..

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ