ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Επίκειται συμφωνία Ιβανόφ και Γκαζιάντεπσπορ"

"Επίκειται συμφωνία Ιβανόφ και Γκαζιάντεπσπορ"

Τουρκική ιστοσελίδα επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ του Sport24.gr για το ενδιαφέρον της Γκαζιάντεσπορ για τον Ιβανόφ. Αλλαγή στάσης από τον Παναθηναϊκό, δεν παραχωρεί τον Γουακάσο.

Η Γκαζιάντεπσπορ είναι η τουρκική ομάδα που ενδιαφέρεται για τον Ιβάν Ιβανόφ, όπως αποκάλυψε την Κυριακή (8/1) το Sport24.gr. Μία ημέρα αργότερα, τη Δευτέρα (9/1) από την Τουρκία επιβεβαιώθηκε το ενδιαφέρον για τον Βούλγαρο αμυντικό του Παναθηναϊκού.

Η ιστοσελίδα "futbolarena.com" υποστηρίζει ότι ο προπονητής, Ιμπραχίμ Ουζουλμέζ, αναζητά δύο κεντρικούς αμυντικούς και έχει επικεντρώσει στον Ιβανόφ. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι διαπραγματεύσεις είναι προχωρημένες και η μεταγραφή αναμένεται να ολοκληρωθεί στις επόμενες ημέρες.

Το δημοσίευμα εξηγεί ότι ο Ιβανόφ ήταν επιλογή του Αντρέα Στραματσόνι και δεν υπολογίζεται από τον Ουζουνίδη, ενώ προσθέτει πως ο 29χρονος στόπερ έχει αρκετές προτάσεις από ευρωπαϊκές ομάδες, αλλά η Γκαζιάντεπσπορ του προσφέρει τις καλύτερες εργασιακές συνθήκες και η συμφωνία απέχει ελάχιστα.

Οι ανακρίβειες στο ρεπορτάζ είναι δύο... Αφενός ο Παναθηναϊκός δεν ψάχνει τον αντικαταστάτη του Ιβανόφ, προτού τον αποδεσμεύσει, αφετέρου το συμβόλαιο του δεν ολοκληρώνεται τον προσεχή Ιούνιο, αλλά τον αντίστοιχο του 2019.

Δεν πωλείται ο Γουακάσο

Η Λας Πάλμας έχει επανεμφανιστεί στο προσκήνιο για τον Μουμπάρακ Γουακάσο, όμως ο Παναθηναϊκός δεν προτίθεται να τον παραχωρήσει. Σε μία επίσημη αλλαγή πολιτικής, η ΠΑΕ διευκρίνιζε ότι δεν έχει πρόταση για τον Γουακάσο από την ισπανική ή οποιαδήποτε άλλη ομάδα, αλλά έτσι και αλλιώς, ο Γκανέζος χαφ δεν πωλείται. Υπενθυμίζεται πως αρχικά, ο Ουζουνίδης είχε δυσαρεστηθεί με τη συμπεριφορά του Γκανέζου και ζήτησε την απομάκρυνση του.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ