ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Επέστρεψε μετά από 8 μήνες ο Αλφάρο

Επέστρεψε μετά από 8 μήνες ο Αλφάρο
Αλφάρο

Ο Αλεχάντρο Αλφάρο κόπηκε το καλοκαίρι στα ιατρικά, οι πράσινοι τα... άκουσαν, όμως δικαιώθηκαν καθώς ο παίκτης έμεινε εκτός δράσης για πολλούς μήνες.

Το καλοκαίρι που μας πέρασε οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού έφεραν στην Ελλάδα τον Ισπανό επιθετικό (ακραίο κυρίως) Αλεχάντρο Αλφάρο, με σκοπό να αποτελέσει την ποιοτική προσθήκη που έλειπε στην ομάδα στη γραμμή κρούσης.

Ο 28άχρονος άσος έφυγε όπως ήρθε, αφού δεν πέρασε τα ιατρικά τεστ των πράσινων. Η αλήθεια είναι πως υπήρξε δυσπιστία και σκληρή κριτική για το γεγονός πως ο παίκτης έφυγε... άπραγος και αμέσως μετά υπέγραψε σε σύλλογο της Ισπανίας, όμως ο χρόνος δικαίωσε το "τριφύλλι".

Τον Οκτώβριο ο Αλφάρο τραυματίστηκε σοβαρά στον αστράγαλο και έμεινε εκτός για αρκετούς μήνες. Η πληγή μολύνθηκε, με αποτέλεσμα να υποβληθεί και σε δεύτερο χειρουργείο για να επιστρέψει τελικά σε φουλ ρυθμούς περίπου 8 μήνες μετά!

Στην Βαγιαδολίδ λοιπόν μάλλον μετάνιωσαν για την επιλογή τους, αν και η απουσία του Αλφάρο δεν επηρέασε αγωνιστικά την ομάδα που διεκδικεί την άνοδο της στην Πριμέρα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ