ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Επέστρεψε και προπονήθηκε ο Αμπέντ στον Παναθηναϊκό

Επέστρεψε και προπονήθηκε ο Αμπέντ στον Παναθηναϊκό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μεχτί Αμπέντ ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Αλγερίας και την Τετάρτη εντάχθηκε κανονικά στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το ματς με την Βέροια. Ατομικό και πάλι ο Μολέντο.

Μια απουσία λιγότερη στο απουσιολόγιο του Αντρέα Στραματσόνι με τον Μεχτί Αμπέντ να ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Αλγερίας, να επιστρέφει στο "Γ. Καλαφάτης" και να μετέχει σε φουλ ρυθμούς στο πρόγραμμα της προπόνησης των πράσινων.

Ο Αμπέντ τέθηκε έτσι στην διάθεση του Ιταλού για το παιχνίδι με την Βέροια για το οποίο όπως όλα δείχνουν υπολογίζεται και ο Τελάντερ ο οποίος για δεύτερη συνεχόμενη μέρα γυμνάστηκε κανονικά.

Σε αντίθεση απόντες ήταν οι Μπεργκ, Λουντ που θα ενσωματωθούν την Πέμπτη στο πρόγραμμα των πράσινων καθώς και ο Μολέντο που γυμνάστηκε μόνος του.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Μια ακόμα μεσημεριανή προπόνηση στο Κορωπί περιλάμβανε η σημερινή ημέρα για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού. Το πρόγραμμα των «πράσινων» περιλάμβανε ζέσταμα, παιχνίδια με μπάλα και παιχνίδι στο μισό γήπεδο.

Οι Μπεργκ, Λουντ, Ευαγγέλου, Βασίλης Αγγελόπουλος και Λάμπρου απουσίασαν λόγω των υποχρεώσεών τους με τις Εθνικές τους ομάδες, ενώ ο Μολένο ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν ξανά την Πέμπτη στις 11 το πρωί".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ