ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Επέλεξε την προσφυγή ο Ταυλαρίδης

Επέλεξε την προσφυγή ο Ταυλαρίδης
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Στάθης Ταυλαρίδης έχει προσφύγει στην ΕΠΟ διεκδικώντας την ελευθερία του και δεν περίμενε την πρόταση της ΠΑΕ. Πρόταση για δανεισμό για τον Ιβανόφ.

Προσφυγή στην ΕΠΟ για να διασφαλίσει τα δεδουλευμένα του και να διεκδικήσει την ελευθερία του από τον Παναθηναϊκό, κατέθεσε ο Στάθης Ταυλαρίδης.

Ο 37χρονος στόπερ επέλεξε τη δικαστική οδό, παρά την συνάντηση που είχε την προηγούμενη εβδομάδα με τον τεχνικό διευθυντή, Νίκο Λυμπερόπουλο.

Ο Λυμπερόπουλος τον ενημέρωσε ότι την επόμενη εβδομάδα θα του καταθέσει πρόταση για τη λύση του συμβολαίου του, που θα περιλαμβάνει διακανονισμό για τις οφειλές.

Όμως, ο Ταυλαρίδης δεν συμφώνησε και απαιτεί την καταβολή των χρημάτων που προβλέπει το συμβόλαιο του, θέλοντας να προλάβει και τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Είναι προφανές πως ο Ταυλαρίδης έχει δυσαρεστηθεί από τη μεταχείριση που έχει από τον Ιούλιο και έπειτα και σε συνδυασμό με την ασυνέπεια της ΠΑΕ, κινήθηκε δικαστικά.

Απαντά ο Ιβανόφ

Η ΠΑΕ γνωστοποίησε ότι έχει δεχτεί μία συμφέρουσα πρόταση για το δανεισμό του Ιβάν Ιβανόφ και έχει ενημερώσει τον ποδοσφαιριστή. Πλέον, έγκειται στο Βούλγαρο αμυντικό να την αποδεχτεί, ενώ δεν διευκρινίζεται εάν πρόκειται για τη Γκαζιάντεπσπορ ή για άλλη ομάδα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ