ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Επέκτεινε ως το 2018 ο Χουχούμης

Επέκτεινε ως το 2018 ο Χουχούμης

Ο Διαμαντής Χουχούμης επέκτεινε το συμβόλαιο του με τον Παναθηναϊκό έως τον Ιούνιο του 2018 και υποσχέθηκε ότι θα βάλει τα δυνατά του για να ανταποδώσει την εμπιστοσύνη της διοίκησης και του προπονητικού επιτελείου.

Σε τριετή επέκταση του συμβολαίου του με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός προχώρησε ο Διαμαντής Χουχούμης, σύμφωνα με την οποία ανήκει στο ρόστερ έως τον Ιούνιο του 2018, ενώ, θα απολαμβάνει καλύτερους οικονομικούς όρους.

Η συμφωνία ανάμεσα στη διοίκηση και στον ποδοσφαιριστή έχει επιτευχθεί εδώ και αρκετό καιρό, όμως, με τις υπογραφές στη νέα σύμβαση, επισημοποιήθηκε και αναρτήθηκε στη ιστοσελίδα της ομάδας.

"Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον Διαμαντή Χουχούμη για την τριετή επέκταση του υπάρχοντος συμβολαίου του διεθνούς αμυντικού, ο οποίος θα παραμείνει έτσι στην ομάδα μας μέχρι το καλοκαίρι του 2018" αναφέρει το δελτίο Τύπου για τον Ευβοιώτη αριστερό μπακ.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, ο Χουχούμης πήρε πιο πολλές ευκαιρίες και έδειξε ψήγματα του ταλέντου του, χρησιμοποιούμενος στο αριστερό άκρο της άμυνας. Παρότι έχει μπροστά του τον Νάνο, έναν εξαιρετικό αθλητή και καλό ποδοσφαιριστή, εντούτοις, υπάρχει η προσδοκία ότι θα βελτιωθεί ακόμα περισσότερο.

"Είμαι πολύ χαρούμενος για το καινούργιο μου συμβόλαιο και θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα που μου δείχνει ξανά εμπιστοσύνη… Εγώ, από την μεριά μου, θα συνεχίσω να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό και να βελτιώνομαι, βοηθώντας παράλληλα και τον Παναθηναϊκό. Εύχομαι την επόμενη χρονιά να κατακτήσουμε πάλι τίτλους και να κάνουμε μια καλή πορεία στην Ευρώπη!", δήλωσε ο Χουχούμης αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας, στα γραφεία της ΠΑΕ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ