ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Επανήλθε ο Ζέκα

Επανήλθε ο Ζέκα
INTIME SPORTS

Ο Κάρλος Ζέκα προπονήθηκε κανονικά τη Δευτέρα, για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Αϊντχόφεν.

Σε κανονικούς ρυθμούς επανήλθε ο Κάρλος Ζέκα στην προπόνηση της Δευτέρας 24/11 στο "Γεώργιος Καλαφάτης", δείχνοντας ότι έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις.

Ο Πορτογάλος χαφ γυμνάστηκε με τους συμπαίκτες του για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του στο παιχνίδι Παναθηναϊκός - Αϊντχόφεν, ωστόσο δεν είναι βέβαιο ότι θα εμφανιστεί ξανά από το Europa στο Europa...

Η συμμετοχή του στην αποστολή για το ματς με τη Ντιναμό Μόσχας θα αποφασιστεί μετά από μία συζήτηση που θα έχει με τον Γιάννη Αναστασίου την Τρίτη 25/11.

Ο Αναστασίου σκέφτεται να μην ρισκάρει ούτε στο ελάχιστο με τον Ζέκα και να τον αφήσει στην Αθήνα, ώστε να αποθεραπευτεί πλήρως.

Στο μεταξύ, με πρωινή προπόνηση, στις εγκαταστάσεις στο Κορωπί, άρχισαν οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού την προετοιμασία τους για το παιχνίδι με τη Ντιναμό Μόσχας.

Το πρόγραμμα των «πράσινων» περιλάμβανε αρχικά ζέσταμα, στη συνέχεια ασκήσεις με πάσες, ακολούθως ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και ολοκλήρωσαν με οικογενειακό δίτερμα.

Οι Ατζαγκούν και Καρέλης συνέχισαν το ατομικό τους πρόγραμμα.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν ξανά την Τρίτη 24/11 στις 9:30.

Το πρόγραμμα των Media Activities

Η αποστολή του Παναθηναϊκού θα αναχωρήσει αεροπορικώς από την Αθήνα για τη Ρωσία την Τρίτη 25 Νοεμβρίου και ώρα 13:40.

H συνέντευξη Τύπου του Γιάννη Αναστασίου θα παραχωρηθεί την Τετάρτη 26 Νοεμβρίου, στις 18:00 στην αίθουσα Τύπου στο «Arena Khimki», ενώ η προπόνησή της ομάδας θα διεξαχθεί στις 18:30.

Η Ντιναμό Μόσχας θα προπονηθεί στις 16:30 στο προπονητικό της κέντρο, ενώ η συνέντευξη Τύπου του προπονητή της γηπεδούχου ομάδας, Στάνισλαβ Τσερτσέσοφ, θα πραγματοποιηθεί στις 16:00, επίσης στο Νόβογκορσκ.

Όλες οι ώρες είναι τοπικές.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ