ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Επανέρχεται ο Παναθηναϊκός της Ελλάδας

Επανέρχεται ο Παναθηναϊκός της Ελλάδας

Με αλλαγές στην ενδεκάδα και στην τακτική, θα υποδεχτεί ο Παναθηναϊκός τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Λεωφόρο. Φανέλα βασικού σε Εμποκού, Βιγιαφάνιες. Διαβάστε στο Sport24.gr.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα στο "Απόστολος Νικολαΐδης" (16:00, NS2) και ο Αντρέα Στραματσόνι ετοιμάζεται να παρατάξει μία ενδεκάδα με αλλαγές, σε σύγκριση με το ματς με τον Άγιαξ.

Ο Ιταλός προπονητής δεν θα αντικαταστήσει τους περισσότερους παίκτες, προκειμένου να μην διαταράξει τη συνοχή της ομάδας, αλλά θα δώσει ευκαιρίες σε ορισμένους με μικρό χρόνο συμμετοχής και θα ξεκουράσει άλλους, πιο επιβαρυμένους.

Στη δεύτερη κατηγορία ανήκει ο Κριστιάν Λεντέσμα, ο οποίος είναι εξουθενωμένος από τη γαστρεντερίτιδα που τον ταλαιπώρησε. Ο Αργεντινός αναμένεται να προφυλαχθεί, κάτι που θα συμβεί δεδομένα με τους Κουτρουμπή και Ιμπάρμπο, οι οποίοι έμειναν εκτός αποστολής. Επίσης, είναι πιθανό να μείνουν αναπληρωματικοί οι Μέστο και Ιβανόφ, οι οποίοι δεν ήταν σε καλή κατάσταση την Πέμπτη.

Καταρχάς, ο Στραματσόνι θα επαναφέρει το 4-2-3-1, που χρησιμοποιεί στη Superleague. Φυσικά, στη διάρκεια του παιχνιδιού το σύστημα μετατρέπεται σε 4-4-2, μιας και πολλές φορές ο Ιταλός αρέσκεται στις μετατροπές.

Ο Στιλ θα είναι στην εστία, ο Κουλιμπαλί θα παίξει στο δεξιό άκρο της άμυνας, ο Χουλτ στο αριστερό και οι Μολέντο, Σάμπα στο κέντρο. Στη μεσαία γραμμή, οι Ζέκα, Λουντ και Βιγιαφάνιες θα συνθέσουν την τριπλέτα, ο Εμποκού θα αγωνιστεί ως δεξιός εξτρέμ, ο Γουακάσο ως αριστερός και ο Μπεργκ στην κορυφή της επίθεσης.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ