ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Επανέρχεται η Μπενφίκα για Βλαχοδήμο, επιμονή για Κουτρουμπή

Επανέρχεται η Μπενφίκα για Βλαχοδήμο, επιμονή για Κουτρουμπή

Η Μπενφίκα προτείνει εξαιρετικό deal στον Παναθηναϊκό για την αγορά του Οδυσσέα Βλαχοδήμου, ενώ η ομάδα από τη Serie A δεν έχει εγκαταλείψει τη διεκδίκηση του Γιώργου Κουτρουμπή.

Η θερινή μεταγραφική περίοδος λήγει σε μερικές ώρες, όμως οι προσθαφαιρέσεις δεν έχουν τελειωμό για τον Παναθηναϊκό... Δύο ποδοσφαιριστές του απασχολούν ομάδες του εξωτερικού και πιθανώς να υπάρξουν εξελίξεις στη διάρκεια της ημέρας, με τα δικαιώματα των Οδυσσέα Βλαχοδήμου και Γιώργου Κουτρουμπή να μεταβιβάζονται, αλλά αυτοί δεν πρόκειται να μετακομίσουν άμεσα από την Αθήνα.

Η Μπενφίκα φέρεται να επανήρθε για τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο, προτείνοντας στον Παναθηναϊκό να αγοράσει τον ομογενή τερματοφύλακα, αλλά να τον αφήσει δανεικό για ένα χρόνο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι "αετοί" προσφέρουν στους "πράσινους" περισσότερα από 2 εκατομμύρια ευρώ και τα δικαιώματα ενός ποδοσφαιριστή της. Κάποιες "πηγές" αναφέρουν ότι πρόκειται για τον 25χρονο Ολλανδό διεθνή εξτρέμ, Όλα Τζον (τα ιταλικά ΜΜΕ τον στέλνουν στην Ουντινέζε), ενώ άλλες υποστηρίζουν ότι ο Ουζουνίδης εξετάζει τους στόπερ που διαθέτει το πορτογαλικό ρόστερ.

Ασφαλώς, η πρόταση της Μπενφίκα είναι εξαιρετική και ο Παναθηναϊκός σκέφτεται σοβαρά να την αποδεχτεί, διότι θα αποκομίσει τεράστιο όφελος, δεν θα χάσει τον βασικό γκολκίπερ του και θα έχει άφθονο χρόνο να τον αντικαταστήσει. Οι εξελίξεις, αναμένονται ραγδαίες...

Ενδεικτικό του πόσο σοβαρή είναι η υπόθεση, είναι το γεγονός ότι ο Βλαχοδήμος δεν ολοκλήρωσε την προπόνηση της Πέμπτης, αλλά αναχώρησε εσπευσμένα για τα γραφεία της ΠΑΕ στο Μαρούσι, ώστε να πάρει μέρος στις συζητήσεις. Ο ομογενής γκολκίπερ ενημερώθηκε για την πρόταση της Μπενφίκα και φέρεται να έχει απαντήσει θετικά για τη συμφωνία.

Επιπροσθέτως, η μεταγραφή του Γιώργου Κουτρουμπή σε ομάδα της Serie A δεν θα συμβεί σήμερα, αφού ο χρόνος δεν επιτρέπει να διευθετηθούν όλες οι εκκρεμότητες. Ωστόσο, το ιταλικό club δεν έχει υπαναχωρήσει από τη διεκδίκηση του διεθνή στόπερ και προτίθεται στις επόμενες ημέρες, να προσεγγίσει τον Παναθηναϊκό για να συζητήσουν εν όψει Ιανουαρίου. Υπάρχει διάθεση απ' όλες τις πλευρές για να καταλήξουν σε συμφωνία, ώστε ο Κουτρουμπής να αλλάξει φανέλα με την είσοδο του 2018...

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ