ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Επαγγελματικά συμβόλαια για εφτά πιτσιρικάδες του Παναθηναϊκού

Επαγγελματικά συμβόλαια για εφτά πιτσιρικάδες του Παναθηναϊκού
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου με εφτά ποδοσφαιριστές της ακαδημίας του συλλόγου, καθώς και την ανανέωση της συνεργασίας με τον Αλέξανδρο Τριανταφυλλόπουλο.

Ούτε ένας, ούτε δυο αλλά επτά νεαροί ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στα τμήματα Κ20 αλλά και Κ17 του Παναθηναϊκού υπέγραψαν την Τρίτη (13/06) το πρώτο τους επαγγελματικό συμβόλαιο της καριέρας τους, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του Sport24.gr.

O λόγος για τους Χρήστο Ζερβόπουλο, Θανάση Δημήτρουλα, Κώστα Βαλμά, Χρήστο Κουντουριώτη, Βαγγέλη Θεοχάρη, Κώστα Αποστολάκη (σ.σ. υιός του Στράτου Αποστολάκη) και Δημήτρη Εμμανουηλίδη, οι οποίοι υπέγραψαν τα πρώτα τους συμβόλαια.

Οι Ζερβόπουλος, Δημήτρουλας, Κουντουριώτης, Αποστολάκης και Εμμανουηλίδης υπέγραψαν για τρία χρόνια, έως το καλοκαίρι του 2020 ενώ οι Θεοχάρης, Βαλμάς διετή έως το 2019.

Παράλληλα, η "πράσινη" ΠΑΕ προχώρησε στην ανανέωση του συμβολαίου του, επίσης νεαρού, Αλέξανδρου Τριανταφυλλόπουλου για ένα χρόνο.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός ανακοινώνει την υπογραφή του πρώτου επαγγελματικού συμβολαίου για επτά ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας του Συλλόγου και μιας επέκτασης συνεργασίας.

Οι επτά ποδοσφαιριστές που υπέγραψαν το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιό τους είναι οι Χρήστος Ζερβόπουλος, Θανάσης Δημήτρουλας, Κώστας Βαλμάς, Χρήστος Κουντουριώτης, Βαγγέλης Θεοχάρης, Κώστας Αποστολάκης, Δημήτρης Εμμανουηλίδης, ενώ επέκταση συνεργασίας κατά ένα χρόνο υπέγραψε ο Αλέξανδρος Τριανταφυλλόπουλος.

Τους συγχαίρουμε και τους ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με το Σύλλογο.

Μετά το πέρας της διαδικασίας ο διευθυντής της Ακαδημίας του Παναθηναϊκού, Τάκης Φύσσας δήλωσε σχετικά: "Ο Παναθηναϊκός στηρίζει τα δικά του παιδιά. Αυτά είναι το μέλλον μας. Είναι μια τρομερή επιβράβευση γι' αυτούς τους επτά νεαρούς ποδοσφαιριστές να υπογράφουν το πρώτο τους επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό. Μάλιστα σήμερα είναι μια σπάνια συγκυρία αφού αυτοί οι ποδοσφαιριστές καλύπτουν χρονικά τρία διαφορετικά έτη γέννησης. Πλέον είναι στο χέρι τους να δουλέψουν ακόμα πιο σκληρά για να ικανοποιήσουν τις προσδοκίες όλων. Όσο για τον Αλέξανδρο Τριανταφυλλόπουλο πέρασε μια δύσκολη περίοδο με το σοβαρό τραυματισμό του και ο Παναθηναϊκός του δείχνει εμπράκτως ότι στέκεται στο πλευρό του. Επιβραβεύουμε όλη τη στάση του με την επέκταση συνεργασίας".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ