ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Επαγγελματίες και επίσημα οι εννιά

Επαγγελματίες και επίσημα οι εννιά
INTIME SPORTS

Στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός βρέθηκαν την Πέμπτη το πρωί οι εννιά ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές του τριφυλλιού για τους οποίους είχε αποκαλύψει το Sport24.gr ότι θα γίνουν επαγγελματίες προκειμένου να βάλουν την υπογραφή τους στα συμβόλαια τους.

Το όνειρο έγινε πραγματικότητα την Πέμπτη το πρωί για εννιά νεαρούς ποδοσφαιριστές της ακαδημίας του Παναθηναϊκού που υπέγραψαν τα πρώτα τους επαγγελματικά συμβόλαια. Όπως είχε αποκαλύψει το Sport24.gr από την Δευτέρα οι πράσινοι "έδεσαν" εννιά ακόμα ποδοσφαιριστές που προέρχονται από την ακαδημία του τριφυλλιού και στους οποίου θα στηριχθεί το πράσινο μέλλον.

Το Sport24.gr την Δευτέρα είχε κάνει γνωστή την πρόθεση της πράσινης ΠΑΕ και είχε παρουσιάσει και έναν-έναν ξεχωριστά τους εννιά ποδοσφαιριστές που θα έπαιρναν το χρίσμα.

Έτσι και έγινε την Πέμπτη το πρωί με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές σε δυο γκρουπ, το πρώτο αποτελούμενο από τους Στάικο, Γκέκα, Λάμπρου και Μυρθιανό και το δεύτερο από τους Κότσαρη, Νιούμαν, Τζανουλίνο, Αγγελόπουλο και Μαλντίν να μεταβαίνουν στα γραφεία της πράσινης ΠΑΕ και να βάζουν την υπογραφή τους σε συμβόλαια διάρκειας 2,5 ετών με τον Παναθηναϊκό.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές άλλοι με την παρουσία των γονιών τους, άλλοι μόνοι τους συναντήθηκαν με τον Νίκο Νταμπίζα ενώ κάποιοι είχαν την ευκαιρία να τα πουν και με τον Γιάννη Αλαφούζο ο οποίος ήταν παρών στα γραφεία.

Επαγγελματίες και επίσημα οι εννιά
INTIME SPORTS

Η σχετική ανακοίνωση της πράσινης ΠΑΕ αναφέρει:

"Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι οι νεαροί ποδοσφαιριστές Νέστορας Γκέκας, Κωνσταντίνος Κότσαρης, Δημήτρης Μυρθιανός, Μάριος Τζανουλίνος, Βασίλης Αγγελόπουλος, Μιχαήλ Πήτερ Νιούμαν, Πασχάλης Στάικος, Μαλντίν Υμεράι και Λάζαρος Λάμπρου ήρθαν σε συμφωνία για την υπογραφή επαγγελματικών συμβολαίων".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ