ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Επαφές Λυμπερόπουλου με σκάουτ στο Γ. Καλαφάτης

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΝΙΚΟΥ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΤΑΚΗ ΦΥΣΣΑ. (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ)
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΝΙΚΟΥ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΤΑΚΗ ΦΥΣΣΑ. (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ) EUROKINISSI SPORTS

Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού είχε αρκετές συναντήσεις στην διάρκεια της Παρασκευής με σκάουτ παικτών, ώστε να έχει μια πρώτη γνωριμία ενόψει και της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού.

Μέρα επαφών, γνωριμιών με Έλληνες και ξένους σκάουτ ήταν η Παρασκευή (19/5) για τον τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού, Νίκο Λυμπερόπουλο.

Ο πρώην άσος του τριφυλλιού αρχικά είδε τον μάνατζερ του Μολέντο με τον οποίο μίλησε για αρκετή ώρα. Υπάρχουν άλλωστε αρκετά ανοιχτά ζητήματα με τον Βραζιλιάνο.

Πρώτα απ' όλα το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι και στο τριφύλλι υπάρχει η πρόθεση να ανανεωθεί η συνεργασία των δυο πλευρών. Επίσης ο Μολέντο με βάση αρκετά δημοσιεύματα από το εξωτερικό είναι στο στόχαστρο αρκετών ομάδων. Οπότε αυτό το καλοκαίρι ή θα πρέπει να ανανεώσει το συμβόλαιο του ή να πουληθεί.

Επίσης ένα ακόμη ανοιχτό θέμα με τον Μολέντο είναι οι οφειλές που υπάρχουν προς το πρόσωπο του με τον έμπειρο στόπερ να είναι ένας από τους παίκτες που θέλουν να είναι πληρωμένοι στην ώρα τους ακόμα και αν σε αντίθεση με τους Εμποκού, Μπεργκ δεν έχει μιλήσει ανοιχτά για το θέμα των καθυστερήσεων.

Συναντήσεις και με άλλους σκάουτ

Ο εκπρόσωπος του Μολέντο όμως δεν ήταν ο μόνος που βρέθηκε στο "Γ. Καλαφάτης" την Παρασκευή. Εκεί βρέθηκε και ο Αλεκσάντερ Πάνκοφ, ο Ουκρανός μάνατζερ που τα τελευταία χρόνια έχει φέρει αρκετούς παίκτες στην χώρα μας μεταξύ των οποίων και ο Τσιγκρίνσκι της ΑΕΚ, ο Μάτος του ΠΑΟΚ και ο Σελίν του Αστέρα.

Επίσης από το Κορωπί πέρασε και ένας ατζέντης από την Λευκορωσία αλλά και κάποιοι Έλληνες εκπρόσωποι ποδοσφαιριστών με τους οποίους ο Λυμπερόπουλος είχε μια πρώτη γνωριμία και συζήτηση ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού.

Στο "τριφύλλι", εξάλλου, δεν θέλουν μόνο να πάρουν κάποιους ποδοσφαιριστές αλλά να μπορέσουν και να πουλήσουν παίκτες που δεν υπολογίζονται.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ