ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Εντοπίστηκε ο "μπυροβόλος" της Λεωφόρου

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΠΑΕ ΠΑΟΚ)
Ίβιτς EUROKINISSI SPORTS

Εντοπίστηκε από την κάμερα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ο νεαρός που έριξε το κουτί μπύρας εναντίον του Βλάνταν Ίβιτς στο ματς εναντίον του ΠΑΟΚ.

Απέδωσε η έρευνα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός σε πρώτο στάδιο, καθώς από την δική της κάμερα που χρησιμοποιείται για το backstage τηλεοπτικό ρεπορτάζ των αγώνων, εντοπίστηκε ο νεαρός ο οποίος το βράδυ της Τετάρτης έριξε το μεγάλο κουτί μπύρας από τη Θύρα 10 προς τον προπονητή του ΠΑΟΚ, Βλάνταν Ίβιτς.

Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση της Πράσινης ΠΑΕ: "Ο Παναθηναϊκός κατέθεσε στην ΕΛ.ΑΣ όλο το υλικό που έχει στη διάθεσή του και σε συνεργασία με το υλικό της Αστυνομίας, έχει εντοπιστεί ο άνθρωπος που έριξε το μεταλλικό κουτάκι μπύρας. Πλέον η Αστυνομία βρίσκεται στο τελικό στάδιο της ταυτοποίησης του".

Το επόμενο βήμα είναι ασφαλώς η ταυτοποίηση του δράστη και ενδεχομένως η σύλληψή του από την Αστυνομία. Από την πλευρά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός το μεγαλύτερο μέρος της έρευνας έχει ολοκληρωθεί. Καταβάλλονται προσπάθειες και για την εύρεση της ταυτότητάς του βάσει της θέσης που κατείχε, αλλά θεωρείται δύσκολη η ταυτοποίησή του βάσει αυτής της διαδικασίας, καθώς ουδείς μπορεί να είναι απολύτως βέβαιος για το αν είχε αλλάξει θέση κατά τη διάρκεια του αγώνα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ