ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Έντονη "γιούχα" για τον Αναστασίου

Έντονη "γιούχα" για τον Αναστασίου
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Αναστασίου τα άκουσε μετά το τέλος του αγώνα με τον Πλατανιά κατά την αποχώρηση του για τα πράσινα αποδυτήρια.

Έντονες ήταν οι αποδοκιμασίες προς το πρόσωπο, κυρίως, του Γιάννη Αναστασίου μετά το τέλος του ματς με τον Πλατανιά. Με το που τελείωσε η αναμέτρηση οι φίλοι των πράσινων φώναζαν "παίξτε μπάλα" και δεν χειροκρότησαν τους παίκτες του τριφυλλιού καθώς η εμφάνιση τους κόντρα στον Πλατανιά δεν ήταν τόσο καλή.

Την ίδια ώρα, ο Γιάννης Αναστασίου έκανε δηλώσεις στην κάμερα της “NOVA” και αποχώρησε τελευταίος από τον αγωνιστικό χώρο.

Οι φίλοι των πράσινων όμως τον περίμεναν να πάει προς την φυσούνα και βλέποντας τον να φτάνει ξέσπασαν σε έντονες αποδοκιμασίες και "γιούχα" προς το πρόσωπο του καθώς τον θεωρούν υπεύθυνο για την κακή εικόνα που παρουσιάζει το τριφύλλι.

Μάλιστα, ακούστηκε και το σύνθημα "πρωτάθλημα ή ξεβράκωμα" από τους οπαδούς του "τριφυλλιού". Ο 42χρονος τεχνικός σε αντίθεση με το προηγούμενο παιχνίδι δεν έπιασε διάλογο με κανέναν οπαδό και χαμήλωσε το κεφάλι του και πήγε προς τα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού.

Έντονη "γιούχα" για τον Αναστασίου
INTIME SPORTS
Έντονη "γιούχα" για τον Αναστασίου
INTIME SPORTS
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ