ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Εντείνει τις επαφές με μεταγραφικό στόχο ο Νταμπίζας

Εντείνει τις επαφές με μεταγραφικό στόχο ο Νταμπίζας
INTIME SPORTS

Ο Νίκος Νταμπίζας βρίσκεται στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων με ποδοσφαιριστή που απασχολεί τον Παναθηναϊκό και δεν αποκλείεται μέσα στο Σαββατοκύριακο να τελειώσει θετικά το θέμα.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στους ομίλους του Europa League από το βράδυ της Πέμπτης και τα ταμεία του σίγουρα θα ενισχυθούν με δεδομένα χρήματα από την UEFA.

Αυτό δίνει την δυνατότητα στο τριφύλλι να κάνει ακόμα μια μεταγραφική κίνηση και να ενισχύσει το ρόστερ του με τουλάχιστον έναν ποδοσφαιριστή.

Ο Νίκος Νταμπίζας επέστρεψε την Παρασκευή με τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής από την Δανία και αμέσως ξεκίνησε τις τελικές επαφές με ποδοσφαιριστή που ενδιαφέρει τους πράσινους.

Ο τεχνικός διευθυντής του τριφυλλιού είχε δυο παίκτες στα υπόψιν με τους οποίους ήταν σε συζητήσεις αλλά πλέον έχει επικεντρωθεί στον έναν εξ αυτών και με τον οποίο δεν αποκλείεται οι εξελίξεις να είναι άμεσες. Άλλωστε την Δευτέρα το βράδυ ολοκληρώνεται η μεταγραφική περίοδος και οι πράσινοι έχουν μόνο κάτι παραπάνω από 48ώρες για να τελειώσουν την υπόθεση και να φέρουν τον παίκτη στην Αθήνα.

Πρέπει να θεωρηθεί δεδομένο πως ο Παναθηναϊκός θα κάνει μια ακόμα μεταγραφή προκειμένου να ενισχύσει και άλλο το ρόστερ του ενόψει των αγώνων σε Ελλάδα και Ευρώπη και όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν ότι πρόκειται για την απόκτηση ενός μεσοεπιθετικού.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ