ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ένταση Σπανού με Ουζουνίδη, Παπαβασιλείου στην αποχώρηση του Παναθηναϊκού

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟ (Eurokinissi Sports / ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟ (Eurokinissi Sports / ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ) EUROKINISSI SPORTS

Ο ισχυρός άνδρας του Ατρόμητου, Γιώργος Σπανός, περίμενε την αποχώρηση των ανθρώπων του Παναθηναϊκού και επιτέθηκε λεκτικά στους πράσινους.

Το παιχνίδι του Ατρόμητου με τον Παναθηναϊκό δεν ήταν μόνο επεισοδιακό στην διάρκεια του αλλά και μετά το τέλος του, όταν τα πράγματα έπρεπε λογικά να έχουν ηρεμήσει. Η ένταση άρχισε στα αποδυτήρια και στη φυσούνα, μεταξύ των ανθρώπων των δύο ομάδων και διάρκεσε για περίπου 10 λεπτά.

Ωστόσο, υπήρξε και δεύτερο μέρος, αυτή τη φορά μπροστά στα μάτια πολλών ανθρώπων, κατά την αποχώρηση της αποστολής του Παναθηναϊκού. Συγκεκριμένα ο ισχυρός άνδρας της ομάδας του Περιστερίου, Γιώργος Σπανός, περίμενε την αποχώρηση των ανθρώπων των πράσινων με τον Γρηγόρη Παπαβασιλείου να βγαίνει πρώτος και να δέχεται λεκτική επίθεση με τον Σπανό να του λέει μεταξύ άλλων:

"Μας έχετε πάει στα δικαστήρια ως κατηγορούμενους, μας βλέπουν τα παιδιά μας.... Γιατί δεν φέρατε μαζί τον τσάτσο και ρουφιάνο (σ.σ. εννοούσε τον Τάκη Φύσσα και την κατάθεση που είχε δώσει ισχυριζόμενος όσα του είχε πει ο Σα Πίντο).

Εκεί ο γενικός αρχηγός των πράσινων του είπε: "Δεν θα έπρεπε να είσαι εδώ, είσαι τιμωρημένος" για να απαντήσει ο Σπανός: "Θα έπρεπε να ντρέπεστε, 30 χρόνια πληρώνουμε το ποδόσφαιρο, μας στείλατε κατηγορούμενους και μιλάτε κιόλας Με τον αρχιτσάτσο τον Φύσσα που τον έχετε".

Ο Ουζουνίδης προσπάθησε να ηρεμήσει τον Σπανό, αλλά αυτός ήταν έξαλλος και φώναζε: "Με στείλατε στα δικαστήρια, να με βλέπουν τα παιδιά μου. Έπρεπε να ντρέπεστε". Τότε, απάντησαν κάποιοι άνθρωποι του Παναθηναϊκού με έναν εξ αυτών να τονίζει: "Εχουμε δεύτερο γύρο ρε παιδιά"...

Τότε πήρε το λόγο ο αντιπρόεδρος του Ατρόμητου, Βασίλης Καρακατσάνης, και είπε: "Είστε ρουφιανοομάδα, για αυτό θα διαλυθείτε. Θα έχετε διαλυθεί μέχρι τον Μάρτιο".

Η ένταση συνεχίστηκε μπροστά από το πούλμαν, με τον υπεύθυνο επικοινωνίας του Παναθηναϊκού, Σταμάτη Γαρρή να έχει λεκτική αντιπαράθεση με τον τεχνικό διευθυντή του Ατρόμητου, Γιάννη Αγγελόπουλο και τους αστυνομικούς να παρεμβαίνουν για να τους χωρίσουν. Προς τον Αγγελόπουλο ειπώθηκε ότι " κάντε φασαρία, θα σας δει το αφεντικό σας και θα πάρετε αύξηση" και εκείνος απάντησε ότι "εμείς θα πάρουμε αύξηση, εσείς δεν πρόκειται να πάρετε τίποτα".

Μετά κόπων, το πούλμαν του Παναθηναϊκού αποχώρησε και η επεισοδιακή βραδιά ολοκληρώθηκε με τις διαμαρτυρίες του Γιώργου Σπανών και άλλων διοικούντων τον Ατρόμητο, προς τον Σταύρο Μάνταλο και τους διαιτητές, όταν έφευγαν από το γήπεδο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ