ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ενσωματώθηκε ο Ντίνας

Ενσωματώθηκε ο Ντίνας
INTIME SPORTS

Ο Θανάσης Ντίνας ξεπέρασε τον τραυματισμό του και υπολογίζεται από τον Γιάννη Αναστασίου για το κυριακάτικο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο.

Στο καλό κλίμα και στην ηρεμία που επέστρεψαν στο "Γεώργιος Καλαφάτης" προστέθηκε άλλο ένα καλό νέο: ο Θανάσης Ντίνας επανεντάχτηκε στο πρόγραμμα των προπονήσεων.

Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός γυμνάστηκε κανονικά την Παρασκευή και τέθηκε στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Ατρόμητο στο "Απόστολος Νικολαΐδης".

Στα της προπόνησης, όσοι ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό έκαναν αποθεραπεία, ενώ το πρόγραμμα των υπόλοιπων περιλάμβανε αρχικά ζέσταμα, στη συνέχεια τελειώματα και τέλος ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας.

Ο Γκόρντον Σίλντενφελντ συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα, όμως νιώθει καλύτερα και από Δευτέρα ίσως επιχειρήσει να επανέλθει νωρίτερα.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν ξανά το Σάββατο 1/11 στις 17:00, θα ανακοινωθεί η αποστολή και κατόπιν αυτή θα διανυκτερεύσει σε ξενοδοχείο των Βορείων Προαστίων.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ