ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ενοχλήσεις στον προσαγωγό ο Χουλτ στον Παναθηναϊκό

Ενοχλήσεις στον προσαγωγό ο Χουλτ στον Παναθηναϊκό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Νίκλας Χουλτ δεν πήρε μέρος στην προπόνηση της Τρίτης και την Τετάρτη θα υποβληθεί σε εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί πόσες μέρες θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης.

Αυξάνονται αντί να μειώνονται τα προβλήματα στον Παναθηναϊκό καθώς στο απουσιολόγιο των τραυματιών προστέθηκε την Τρίτη και ο Νίκλας Χουλτ. Ο Σουηδός ποδοσφαιριστής του τριφυλλιού ένιωσε ενοχλήσεις στον προσαγωγό και την Τετάρτη θα διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος του προβλήματος.

Κάτι το οποίο σημαίνει πως δεν θα αγωνιστεί στα ματς με τον Ηρακλή για το Κύπελλο και το Πρωτάθλημα την Πέμπτη και την Κυριακή αντίστοιχα ενώ είναι αμφίβολη η παρουσία του και στην αναμέτρηση με την Σταντάρ Λιέγης που θα διεξαχθεί την Πέμπτη 3/11.

Φυσικά οι Ζέκα, Σαμπά και Λεντέσμα συνέχισαν το ατομικό τους πρόγραμμα και την θεραπεία που κάνουν προκειμένου να τεθούν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στη διάθεση του Στραματσόνι.

Το σχετικό δελτίο Τύπου της πράσινης ΠΑΕ ανέφερε:

"Επιστροφή στις προπονήσεις σήμερα για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού με τα προβλήματα να αυξάνονται.

Ο Νίκλας Χουλτ ακολούθησε θεραπεία μετά από ενοχλήσεις που ένιωσε στον προσαγωγό. Η εκτίμηση για το μέγεθος του προβλήματος θα γίνει την Τετάρτη (26/10). Πέραν του Χουλτ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Λεντέσμα, Ζέκα, Σάμπα, ενώ ο Ξενόπουλος έκανε θεραπεία και ο Στάικος απουσίασε.

Η προπόνηση του Παναθηναϊκού περιλάμβανε ζέσταμα, παιχνίδι κατοχής μπάλας και παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο. Η αυριανή προπόνηση θα γίνει στις 5 μ.μ".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ