ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ενοχλήσεις στον αχίλλειο τένοντα ένιωσε ο Ζέκα στον Παναθηναϊκό

Ενοχλήσεις στον αχίλλειο τένοντα ένιωσε ο Ζέκα στον Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Ο Ζέκα δεν ακολούθησε την απογευματινή προπόνηση του Παναθηναϊκού την Παρασκευή (17/7) καθώς αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον αστράγαλο και προτιμήθηκε να μην πιεστεί. Με έντεκα απουσίες στο φιλικό με τον Λεβαδειακό οι πράσινοι.

Με ένα απρόοπτο συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού καθώς ο Ζέκα ένιωσε ενοχλήσεις στον αχίλλειο τένοντα και προτιμήθηκε να μην ρισκάρει και προληπτικά να κάνει πρόγραμμα στο γυμναστήριο. Το πρόβλημα του Πορτογάλου ήρθε να προστεθεί σε αυτά των Εσιέν, Νάνο, Κλωναρίδη και Τελάντερ που επίσης την Παρασκευή το απόγευμα γυμνάστηκαν μόνοι τους.

Από εκεί και πέρα μετά το τέλος της προπόνησης ο Γιάννης Αναστασίου αποφάσισε να βγάλει αποστολή για το φιλικό του Σαββάτου κόντρα στον Λεβαδειακό στην οποία συμπεριέλαβε 17 ποδοσφαιριστές αφήνοντας πολλούς πράσινους εκτός. Πλην των πέντε τραυματιών Εσιέν, Νάνο, Κλωναρίδη, Τελάντερ και Ζέκα ακόμη έξι πράσινοι δεν θα βρεθούν στην Λιβαδειά. Ο λόγος για τους Κοτσόλη, Βέμερ, Μπεργκ, Νίνη, Πράνιτς και Ταυλαρίδη.

Απ' αυτούς αν δεν υπάρξει κάποιο νέο απρόοπτο όλοι τους θα αγωνιστούν κανονικά την Τετάρτη στο φιλικό με την Ουντινέζε, απλά ο Αναστασίου έκρινε ότι δεν θα πρέπει να επιβαρυνθούν με ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι.

Αντίθετος στην 17άδα έχει συμπεριληφθεί ο Σέρχιο Σάντσεθ με τον Ισπανό αμυντικό να μετέχει για πρώτη φορά σε φιλικό του Παναθηναϊκού με σκοπό να βρει και αυτός σιγά-σιγά τον ρυθμό του ενόψει των αγώνων με την Μπριζ.

"Την τελευταία του προπόνηση πριν το αυριανό παιχνίδι με τον Λεβαδειακό (18/07/2015 - 19:30 Novasports 2) πραγματοποίησε σήμερα το απόγευμα ο Παναθηναϊκός στο Κορωπί.

Το πρόγραμμα των «πράσινων» περιλάμβανε στην αρχή ζέσταμα, ενώ στη συνέχεια οι αμυντικοί και οι μέσοι έκαναν ασκήσεις τακτικής και οι επιθετικοί εξάσκηση στα τελειώματα.

Εσιέν, Νάνο, Κλωναρίδης και Τελάντερ προπονήθηκαν ατομικά, ενώ ο Ζέκα ένιωσε μια ενόχληση στον Αχίλλειο τένοντα και προληπτικά έκανε γυμναστήριο.

Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή για τον φιλικό αγώνα με τους Βοιωτούς, που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό στάδιο Λιβαδειάς.

Στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου βρίσκονται οι: Στιλ, Αναγνωστόπουλος, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Τριανταφυλλόπουλος, Μπούρμπος, Δώνης, Μαρινάκης, Λαγός, Αγγελόπουλος Β., Ατζαγκούν, Πέτριτς,. Καρέλης, Λουντ, Καλτσάς, Σάντσεθ και Τζανουλίνος.

Όσοι παίκτες έμειναν εκτός αποστολής θα προπονηθούν αύριο στις 9 το πρωί".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ