ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ενοχλήσεις για τον Στιλ

Ενοχλήσεις για τον Στιλ
Στιλ INTIME SPORTS

Ο Λουκ Στιλ αισθάνθηκε ενοχλήσεις στη μέση και η κατάσταση της υγείας του θα επανεκτιμηθεί στην προπόνηση της Παρασκευής.

Ξαφνικό πρόβλημα προέκυψε για τον Γιάννη Αναστασίου στην προπόνηση της Πέμπτης (16/4), τέσσερις ημέρες πριν από το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή.

Ο Λουκ Στιλ αισθάνθηκε ενοχλήσεις στη μέση και γυμνάστηκε ατομικά, προκειμένου να μην επιβαρυνθεί, ενώ, οριστική εκτίμηση για την κατάσταση του αναμένεται την Παρασκευή (17/4).

Στο μεταξύ, στην προπόνηση στο αθλητικό κέντρο «Γ. Καλαφάτης» το πρόγραμμα της ομάδας περιλάμβανε αρχικά ζέσταμα και στη συνέχεια ταχύτητες, ασκήσεις τακτικής και τρεις εναντίων τριών.

Στην προπόνηση συμμετείχαν και σήμερα οι ποδοσφαιριστές Μυρθιανός, Στάϊκος, Τζανουλίνος, Νιούμαν και Αγγελόπουλος Βασίλης.

Η επόμενη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή στις 11:00.

Το Σάββατο αναχωρεί ο Βόκολος

Το Σάββατο (18/4) αναμένεται να αναχωρήσει για τη Βραζιλία ο Λεωνίδας Βόκολος, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.

Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού έχει προγραμματίσει σειρά συναντήσεων με μάνατζερ και παράγοντες ομάδων, ενώ, θα παρακολουθήσει παιχνίδια τοπικών και διεθνών λατινομερικάνικων διοργανώσεων.

Ήδη, έχει σχηματίσει μία λίστα με ονόματα χαφ και πρώτο μέλημα του είναι να τσεκάρει τους ποδοσφαιριστές ιδίοις όμμασι, αλλά και να διερευνήσει το καθεστώς των δικαιωμάτων τους.

Ωστόσο, το βασικότερο είναι να δημιουργήσει σχέσεις στη Λατινική Αμερική, ώστε να εκμεταλλευτεί ο Παναθηναϊκός μία ποδοσφαιρική αγορά με εξαιρετικές επιλογές, σε πολύ καλές τιμές.

Ο Βόκολος θα ταξιδέψει στη Βραζιλία, στην Αργεντινή και πιθανώς, σε άλλες χώρες της ηπείρου στο διάστημα της παραμονής του.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ