ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ενοχλημένοι οι παίκτες με Τσολάκη

Ενοχλημένοι οι παίκτες με Τσολάκη
INTIME SPORTS

Σημείο αναφοράς μεταξύ των παικτών του Παναθηναϊκού στην διάρκεια της επιστροφής τους ήταν οι αποφάσεις του Τσολάκη και τα οφσάιντ που δεν είδε όλη η Ελλάδα αλλά μόνο αυτός.

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε το βράδυ της Κυριακής στην Αθήνα με πτήση τσάρτερ από τα Χανιά, με τους παίκτες του Τριφυλλιού να είναι ικανοποιημένοι για τη νίκη και τους τρεις βαθμούς, ωστόσο το θέμα συζήτησης ήταν οι ακατανόητες υποδείξεις του βοηθού, Στέλιου Τσολάκη.

Οι παίκτες της ομάδας είχαν σχηματίσει δύο τρία πηγαδάκια και με τη βοήθεια των κινητών τους έβλεπαν στο αεροδρόμιο των Χανίων τις φάσεις από το ματς, άσχετα αν δεν περίμεναν από αυτό να καταλάβουν τι είχε συμβεί κατά την διάρκεια της αναμέτρησης.

Κανείς από τους παίκτες δεν μπορούσε να πιστέψει τι... όνειρο είδε ο βοηθός και έκοψε τις δύο φάσεις που ο Παναθηναϊκός ήταν μια "ανάσα" από το γκολ.

Άλλωστε, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι το οφσάιντ του Μέντες υποδείχθηκε ενώ το σκορ ήταν 2-2, ενώ ο Καρέλης υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ όταν το Τριφύλλι είχε το προβάδισμα με 3-2 και του στέρησε την δυνατότητα να "κλειδώσει" τη νίκη.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ