ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Εννιά παίκτες, εννιά πάσες... και γκολ για τον Παναθηναϊκό

Εννιά παίκτες, εννιά πάσες... και γκολ για τον Παναθηναϊκό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Από τα πόδια εννιά ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού που άλλαξαν την μπάλα με μια επαφή πέρασε η μπάλα πριν καταλήξει στα πόδια του Ιμπάρμπο για το πρώτο γκολ εις βάρος της ΑΪΚ μετά από 25'' στο δεύτερο ημίχρονο. (VID)

Το γκολ του Ιμπάρμπο, στα 25 δευτερόλεπτα μετά την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου με την ΑΪΚ, με το οποίο ο Παναθηναϊκός "κλείδωσε" την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League ήταν πραγματικά πολύ όμορφο. Όχι όμως μόνο σε εκτέλεση από τον Κολομβιανό αλλά και σε δημιουργία.

Μια δημιουργία στην οποία η μπάλα πέρασε από εννιά ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, που έπαιξαν με την μια αλλάζοντας εννιά πάσες και στην οποία δεν παρενέβη ούτε ένας παίκτη της ΑΪΚ και όλα αυτά μέσα σε 25 δευτερόλεπτα. Ανάπτυξη δουλεμένη στην προπόνηση σίγουρα από τους πράσινους.

Ας δούμε όμως πως φτάσαμε από τον Μπεργκ που έκανε την σέντρα στον Ιμπάρμπο που έστειλε την μπάλα στο δεξί γάμα του Κάρλγκρεν.

Ο Μπεργκ πήρε θέση στην σέντρα, μόνος του όπως το επιτρέπει ο νέος κανονισμός και έκανε τη σέντρα με πάσα προς τον Λεντέσμα. Αυτός κοντρόλαρε και έδωσε δεξιά του στον Ζέκα. Ο αρχηγός των πράσινων πέρασε την μπάλα ακόμα πιο δεξιά πάνω στην γραμμή στον Μέστο. Ο Ιταλός είδε κλειστό τον διάδρομο μπροστά του και την γύρισε στον Κουτρουμπή.

Ο Έλληνας στόπερ με την μία μεταβίβασε στον Μολέντο και ο Βραζιλιάνος πιο αριστερά του στον Ιβανόφ. Ο Βούλγαρος έκανε κίνηση προς τα μπρος και έδωσε κάθετα στον Λουντ. Ο Φιλανδός υποδέχτηκε πανέμορφα την μπάλα, γύρισε και πάσαρε στον Μπεργκ. Ο Σουηδός που ήταν ο μόνος πράσινος που βρέθηκε δυο φορές με την μπάλα στα πόδια την κατάλληλη στιγμή πέρασε κάθετα για τον Ιμπάρμπο και ο Κολομβιανός με ωραίο σουτ έγραψε το 1-0.

Γκολ "ποίημα" για τον Παναθηναϊκό με εννιά παίκτες να αλλάζουν την μπάλα με την μία και μόνο τους Γουακάσο, Στιλ να μην έχουν συμμετοχή στην φάση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

PHOTO CREDITS : ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ