ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Εννιά παίκτες εκτός των πλάνων του Στραματσόνι

Εννιά παίκτες εκτός των πλάνων του Στραματσόνι
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Τιμωρίες, τραυματισμοί και παραγκωνισμοί δημιουργούν προβλήματα στον Αντρέα Στραματσόνι για τον αγωνιστικό σχεδιασμό του Παναθηναϊκού, για τα ματς με τον Πανιώνιο και τον ΠΑΟΚ.

Πλέον, ο Παναθηναϊκός έχει περιέλθει σε δεινή θέση στη βαθμολογία των play offs, αφού η κατάληξη της πρώτης θέσης δεν εξαρτάται από τον ίδιο. Αντίθετα, οι ΠΑΟΚ και ΑΕΚ προπορεύονται και θα χρειαστεί συνδυασμό αποτελεσμάτων στις δύο τελευταίες αγωνιστικές, για να τερματίσει στην κορυφή.

Περαιτέρω, ο Αντρέα Στραματσόνι καλείται να διαχειριστεί τις απουσίες λόγω των τιμωριών, αφού στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο στο "Απόστολος Νικολαΐδης" την Κυριακή (29/5), δεν υπολογίζει τέσσερις ποδοσφαιριστές.

Ο Στάθης Ταυλαρίδης δεν θα αγωνιστεί, όπως και στην Τούμπα στο φινάλε των play offs, αφού έχει συμπληρώσει 7 κίτρινες κάρτες. Το ίδιο ισχύει για τον Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος με την ΑΕΚ δέχτηκε τη 10η κίτρινη κάρτα της σεζόν.

Ακόμα, ο Ρόμπιν Λουντ είχε δηλωθεί να εκτίσει στο κυριακάτικο παιχνίδι λόγω των 4 κίτρινων καρτών, ενώ ο Λούκας Βιγιαφάνιες, ο οποίος αποβλήθηκε στο ΟΑΚΑ, σίγουρα δεν θα παίξει, κινδυνεύοντας παράλληλα να χάσει και την αναμέτρηση στη Θεσσαλονίκη.

Ακόμα, δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Ράσμους Τελάντερ και Τάσος Λαγός, οι Μάικλ Εσιέν και Σέρχιο Σάντσεθ, οι οποίοι έχουν τεθεί στο περιθώριο από τη διοίκηση της ΠΑΕ και ο Ντάνιελ Πράνιτς, αφού επί της ουσίας έχει αποχαιρετήσει...

PHOTO CREDIT: ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ