ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ενημέρωση για τους υποψήφιους στην Παναθηναϊκή Συμμαχία

Ενημέρωση για τους υποψήφιους στην Παναθηναϊκή Συμμαχία

Η Παναθηναϊκή Συμμαχία εξέδωσε ανακοίνωση και εξηγεί τις προϋποθέσεις για τα μέλη που ενδιαφέρονται να πάρουν μέρος στις επικείμενες αρχαιρεσίες.

Στις 22 Δεκεμβρίου τα μέλη της Παναθηναϊκής Συμμαχίας θα εκλέξουν νέο Διοικητικό Συμβούλιο και οι υπεύθυνοι του σωματείου, ενημέρωσαν για τα διαδικαστικά και για την κατάθεση των υποψηφιοτήτων.

Αναλυτικά η ενημέρωση της Συμμαχίας:

"Επιμέρους πληροφορίες για την υποβολή υποψηφιοτήτων για το διοικητικό συμβούλιο και την ελεγκτική επιτροπή ενόψει των εκλογών της 22ας Δεκεμβρίου 2017.

Σύμφωνα με τα οριζόμενα στην από 14.11.2017 Πρόσκληση των μελών του Σωματείου στην Τακτική γενική Συνέλευση και στο Καταστατικό του Σωματείου και ενόψει της διεξαγωγής αρχαιρεσιών της 22ας Δεκεμβρίου 2017, παρακαλούνται τα τακτικά μέλη που το επιθυμούν, να γνωστοποιήσουν  την υποψηφιότητά τους, το αργότερο έως την 12.12.2017 και ώρα 00.00, δηλαδή μέχρι την πάροδο ολόκληρης της 12.12.2017.

Οι υποψήφιοι επί ποινή αποκλεισμού, πρέπει:

α) να είναι τακτικά μέλη του Σωματείου με το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι,

β) να έχουν καταβάλει τη συνδρομή για το τρέχον έτος, το αργότερο έως την 29.11.2017 και

γ) να μην εμπίπτουν στους λόγους διαγραφής μέλους, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 12 του Καταστατικού του Σωματείου.

Επισημαίνουμε ότι δεν επιτρέπεται η παράλληλη υποβολή υποψηφιοτήτων για μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και της Ελεγκτικής Επιτροπής, προς τούτο οι υποψήφιοι οφείλουν να δηλώσουν κατά την υποβολή της υποψηφιότητας, εάν αυτή αφορά στο Διοικητικό Συμβούλιο ή στην Ελεγκτική Επιτροπή. Τυχόν παράλληλη υποψηφιότητα επιφέρει την ακυρότητα της υποψηφιότητας εν όλω.

Επίσης, δεν επιτρέπεται η υποβολή υποψηφιοτήτων με τη μορφή συνδυασμών.

Ως προς τον τρόπο Υποβολής Υποψηφιοτήτων:  

Οι υποψηφιότητες γνωστοποιούνται προφορικά ή εγγράφως, στα γραφεία επικοινωνίας του σωματείου επί της Λεωφόρου Αλεξάνδρας αρ. 160 Αθήνα, με σχετική βεβαίωση για τα ανωτέρω. Ως αποδεκτή έγγραφη υποβολή νοείται και η ταχυδρομική αποστολή της υποψηφιότητας με ημερομηνία παραλαβής έως τη λήξη της ημερομηνίας υποβολής υποψηφιοτήτων ή η αποστολή τηλεομοιοτυπίας στο αριθμό 210 8709299 ή η αποστολή ηλεκτρονικού μηνύματος στο info@paomprosta.gr".

Photo credits: Eurokinissi

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Χάρτης: Που ζούνε οι περισσότερες γυναίκες στην Ευρώπη

Ποιες είναι οι ελάχιστες χώρες όπου οι άνδρες έχουν "το πάνω χέρι". Πως διαμορφώνονται οι ισορροπίες στην Ελλάδα και πόσο έχουν επηρεαστεί από την οικονομική κρίση 

Πριν από όλα ήταν το 'Comfuzio'

Το ‘Ράδιο Αρβύλα’ επέστρεψε για 11η σεζόν και εμείς θυμόμαστε την πρώτη εμφάνιση τους στην ΕΡΤ3.

Σάλμα Χάγιεκ: Ο Γουάινσταϊν με ανάγκασε να κάνω λεσβιακή σκηνή

Η ηθοποιός έγραψε κείμενο στο οποίο περιγράφει τον τρόπο που ο Γουάινσταιν προσπάθησε να την εξευτελίσει αποκαλώντας τον "τέρας" με μακιαβελικές συμπεριφορές

Ο Θωμάς Ζάμπρας έπαθε σοκ με το κεμπάπ όταν ήρθε στην Αθήνα

Επίσης, δεν τρελαίνεται για τη θάλασσα και δεν αντέχει τη ζέστη.

Μετά το πορνό τι; Εννέα πορνοστάρ αποκαλύπτουν πώς συνέχισαν την καριέρα τους

Υπάρχει... ζωή μετά το πορνό; Προφανώς και ναι, αν και δεν είναι πάντα εύκολη ή στρωμένη με ροδοπέταλα. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζουν πρώην πορνοστάρ που έκαναν "στροφή" στην καριέρα τους, έχοντας κλείσει τον κύκλο του σε μία απαιτητική όσο και αμείλικτη βιομηχανία

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 
ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24