ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ενημέρωση για τους υποψήφιους στην Παναθηναϊκή Συμμαχία

Ενημέρωση για τους υποψήφιους στην Παναθηναϊκή Συμμαχία

Η Παναθηναϊκή Συμμαχία εξέδωσε ανακοίνωση και εξηγεί τις προϋποθέσεις για τα μέλη που ενδιαφέρονται να πάρουν μέρος στις επικείμενες αρχαιρεσίες.

Στις 22 Δεκεμβρίου τα μέλη της Παναθηναϊκής Συμμαχίας θα εκλέξουν νέο Διοικητικό Συμβούλιο και οι υπεύθυνοι του σωματείου, ενημέρωσαν για τα διαδικαστικά και για την κατάθεση των υποψηφιοτήτων.

Αναλυτικά η ενημέρωση της Συμμαχίας:

"Επιμέρους πληροφορίες για την υποβολή υποψηφιοτήτων για το διοικητικό συμβούλιο και την ελεγκτική επιτροπή ενόψει των εκλογών της 22ας Δεκεμβρίου 2017.

Σύμφωνα με τα οριζόμενα στην από 14.11.2017 Πρόσκληση των μελών του Σωματείου στην Τακτική γενική Συνέλευση και στο Καταστατικό του Σωματείου και ενόψει της διεξαγωγής αρχαιρεσιών της 22ας Δεκεμβρίου 2017, παρακαλούνται τα τακτικά μέλη που το επιθυμούν, να γνωστοποιήσουν  την υποψηφιότητά τους, το αργότερο έως την 12.12.2017 και ώρα 00.00, δηλαδή μέχρι την πάροδο ολόκληρης της 12.12.2017.

Οι υποψήφιοι επί ποινή αποκλεισμού, πρέπει:

α) να είναι τακτικά μέλη του Σωματείου με το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι,

β) να έχουν καταβάλει τη συνδρομή για το τρέχον έτος, το αργότερο έως την 29.11.2017 και

γ) να μην εμπίπτουν στους λόγους διαγραφής μέλους, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 12 του Καταστατικού του Σωματείου.

Επισημαίνουμε ότι δεν επιτρέπεται η παράλληλη υποβολή υποψηφιοτήτων για μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και της Ελεγκτικής Επιτροπής, προς τούτο οι υποψήφιοι οφείλουν να δηλώσουν κατά την υποβολή της υποψηφιότητας, εάν αυτή αφορά στο Διοικητικό Συμβούλιο ή στην Ελεγκτική Επιτροπή. Τυχόν παράλληλη υποψηφιότητα επιφέρει την ακυρότητα της υποψηφιότητας εν όλω.

Επίσης, δεν επιτρέπεται η υποβολή υποψηφιοτήτων με τη μορφή συνδυασμών.

Ως προς τον τρόπο Υποβολής Υποψηφιοτήτων:  

Οι υποψηφιότητες γνωστοποιούνται προφορικά ή εγγράφως, στα γραφεία επικοινωνίας του σωματείου επί της Λεωφόρου Αλεξάνδρας αρ. 160 Αθήνα, με σχετική βεβαίωση για τα ανωτέρω. Ως αποδεκτή έγγραφη υποβολή νοείται και η ταχυδρομική αποστολή της υποψηφιότητας με ημερομηνία παραλαβής έως τη λήξη της ημερομηνίας υποβολής υποψηφιοτήτων ή η αποστολή τηλεομοιοτυπίας στο αριθμό 210 8709299 ή η αποστολή ηλεκτρονικού μηνύματος στο info@paomprosta.gr".

Photo credits: Eurokinissi

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Συρία: Η Τουρκική σημαία κυματίζει στο Αφρίν- Επίδειξη δύναμης και πανηγυρισμοί από Ερντογάν

Μετά από δύο μήνες συγκρούσεων η Τουρκία και οι σύμμαχοί της έκαμψαν τις αντιστάσεις των Κούρδων στο Αφρίν. Περίπου 250.000 άνθρωποι εγκατέλειψαν την πόλη, πηγαίνοντας προς το νότο

Έρχεται το χάπι που θα αντικαταστήσει την γυμναστική

Το '516' υπόσχεται να σε σφίξει χωρίς να κουνήσεις το δαχτυλάκι σου.

Ακροβάτης του Cirque du Soleil σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια παράστασης

Ο πολύπειρος ακροβάτης Γιάν Αρνό, που εργαζόταν επί περισσότερα από 15 χρόνια στο Cirque du Soleil, έπεσε στη σκηνή ενώ εκτελούσε νούμερο

Το μαγικό νερό του Καματερού: μια αξέχαστη απάτη

Στις 18 Μαρτίου 1976, χιλιάδες άνθρωποι συνέρρευσαν στη Νέα Φιλαδέλφεια για να προμηθευτούν το μαγικό νερό. Ένα μαγικό κείμενο αφηγείται ένα επικίνδυνο παραμύθι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 
ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24