ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ενημέρωση για το παιχνίδι με τον Άγιαξ

Ενημέρωση για το παιχνίδι με τον Άγιαξ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημέρωσε για τη συγκέντρωση των εκδρομέων για τη μεταφορά τους στο Amsterdam Arena και τις συστάσεις της ολλανδικής αστυνομίας.

Η παρουσία περισσότερων από 3.000 εκδρομείς από την Ελλάδα στο Άμστερνταμ, έχει θέσει σε εγρήγορση την ολλανδική αστυνομία που έχει αναλάβει τη διαχείριση τους. Θα τηρηθούν αυστηρά μέτρα ασφαλείας και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση που ενημερώνει όσους ταξιδέψουν για τα καθέκαστα. Για τη μετάβαση στο γήπεδο, για όσους δεν έχουν εισιτήριο και για τους λόγους σύλληψης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός πληροφορεί εκ νέου τους φιλάθλους του συλλόγου ότι όσα εισιτήρια είχε στη διάθεσή της για τον αγώνα με τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ (24/11) εξαντλήθηκαν. Κατόπιν αυτού παρακαλούνται όσοι δεν έχουν προμηθευτεί εισιτήριο να μην επιχειρήσουν να πάνε στο γήπεδο διότι δεν θα καταφέρουν να πλησιάσουν χωρίς αυτό. Επίσης, συνίσταται να αποφύγουν την επιλογή της «μαύρης αγοράς» γιατί η συντριπτική πλειοψηφία των εισιτηρίων που διατίθενται κατ’ αυτόν τον τρόπο είναι πλαστά και κατά συνέπεια δεν θα τους επιτραπεί η είσοδος στο γήπεδο.

Την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα έχει οριστεί ως σημείο συνάντησης των φίλων του Παναθηναϊκού που έχουν εισιτήριο στην κατοχή τους η Dam square στις 3 μ.μ. (τοπική ώρα). Θα αναχωρήσουν όλοι μαζί συνοδεία αστυνομίας στις 4.30 μ.μ. (τοπική ώρα) προκειμένου να μεταβούν στο Μετρό και με τη γραμμή 54 από τη στάση «Central Station» να φτάσουν στο γήπεδο στη στάση «Metrostation Strandvliet».

Κατά την άφιξη των φιλάθλων στο γήπεδο θα γίνει πρώτα περιμετρικός έλεγχος από την αστυνομία για να διαπιστωθεί ότι άπαντες έχουν εισιτήριο στην κατοχή τους και σε δεύτερο σημείο θα γίνει σωματικός έλεγχος από άνδρες της αστυνομίας συνοδευόμενους από ειδικά σκυλιά. Η είσοδος των φίλων του Παναθηναϊκού στο γήπεδο θα γίνει από τη βόρεια πλευρά στις θύρες Κ415, 416, 417.

Η ολλανδική αστυνομία προέβη στις παρακάτω συστάσεις προς τους οπαδούς και των δύο ομάδων:

- Η αναγραφή «ACAB» ή «1312» θεωρείται προσβολή για την αστυνομία και θα τιμωρείται με άμεση σύλληψη.

- Απαγορεύεται η χρήση ναρκωτικών στο γήπεδο και αλκοόλ σε δημόσιο χώρο.

- Στο κέντρο του Άμστερνταμ και γύρω από το γήπεδο έχουν παρατηρηθεί κλοπές πορτοφολιών και απαιτείται αυξημένη προσοχή".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ