ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ενημέρωση από τον Παναθηναϊκό για την κάρτα φιλάθλου

Ενημέρωση από τον Παναθηναϊκό για την κάρτα φιλάθλου

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει για τις απαιτούμενες ενέργειες για την έκδοση της κάρτας φιλάθλου, ενώ η ομάδα παλαιμάχων του Τριφυλλιού θα δώσει φιλικό παιχνίδι στη Μαλεσίνα.

Η ζωή των Ελλήνων φιλάθλων αλλάζει, όσον αφορά την προσέλευση του στα γήπεδα που φιλοξενούν τα παιχνίδια της Superleague. Πλέον, με την ψήφιση του νόμου του υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή, η είσοδος στις θύρες συνδέεται με την έκδοση της κάρτας φιλάθλων.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ως έχει υποχρέωση, εξέδωσε ενημέρωση για τους υποστηρικτές της, προκειμένου να τους κατατοπίσει και να αποφύγει τις καθυστερήσεις και τις παραλείψεις εν όψει του κυριακάτικου ματς με τον Πλατανιά στο "Απόστολος Νικολαΐδης".

Διαβάστε το ρεπορτάζ του Sport24.gr για την κάρτα φιλάθλου και πως μπορείτε να την αποκτήσετε

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός -σε συνεργασία με την Super League- προκειμένου να ενημερώσει τους φιλάθλους, ενόψει της υποχρεωτικής, από 1ης Ιανουαρίου 2016, χρήσης της Κάρτας Φιλάθλου για την αγορά εισιτηρίων για τους ποδοσφαιρικούς αγώνες του Πρωταθλήματος της Super League, ανακοινώνει τα ακόλουθα:

Δεδομένου ότι από την 01.01.2016 βάσει της ισχύουσας Νομοθεσίας δε θα είναι δυνατή, σε καμία περίπτωση, η έκδοση εισιτηρίων χωρίς τη χρήση Κάρτας Φιλάθλου, όλοι οι φίλαθλοι, ανεξαρτήτως συλλογικής προτίμησης, θα πρέπει να προχωρήσουν στην έκδοση Κάρτας Φιλάθλου καταθέτοντας έγγραφη αίτησή τους σε οποιαδήποτε Π.Α.Ε. ή σε εξουσιοδοτημένα από αυτές πρόσωπα.

Σημειώνεται ότι η Κάρτα Φιλάθλου είναι έντυπη και φέρει υποχρεωτικά την ένδειξη «Εθνική Κάρτα Φιλάθλου», φέρει την Ελληνική σημαία, τον ειδικό αριθμό σήμανσης, το ονοματεπώνυμο του κατόχου της και τον αριθμό Α.Μ.Κ.Α., ενώ δεν επιτρέπεται, σε καμία περίπτωση, η ένθεση στην Κάρτα Φιλάθλου στοιχείων ή ενδείξεων από τα οποία να προκύπτει η ομάδα προτίμησης του κατόχου της ή η ταυτότητα της Π.Α.Ε. που εξέδωσε αυτή.

Κατ’ αυτό τον τρόπο, και προς διευκόλυνση όλων των φιλάθλων, ανεξαρτήτως συλλογικής προτίμησης, ο κάθε φίλαθλος μπορεί να εκδίδει την Κάρτα Φιλάθλου στον τόπο διαμονής ή εργασίας του, χωρίς να οφείλει να μετακινηθεί στην έδρα της ομάδας που υποστηρίζει.

Τι απαιτείται για την έκδοση Κάρτας Φιλάθλου, σύμφωνα με τα όσα προβλέπονται στη νομοθεσία

α) φωτογραφία τύπου διαβατηρίου,

β) φωτοαντίγραφο της αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου ή άδειας διαμονής

γ) Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (Α.Μ.Κ.Α.).

Η Κάρτα Φιλάθλου, φέρει κωδικό αριθμό αναγνώρισης του κατόχου της, σύμφωνα με τα Διεθνή Πρότυπα Σήμανσης και εκδίδεται με την κατάθεση της αίτησης, την οποία και παραλαμβάνει, αμέσως, ο αιτών φίλαθλος, αφού καταβάλει ποσό έως δύο (2,00) ευρώ ως δαπάνη για την έκδοσή της.

Τι πρέπει να αναγράφεται στην αίτηση για την έκδοση Κάρτας Φιλάθλου

Στην αίτηση για την έκδοση Κάρτας Φιλάθλου, αναγράφονται, υποχρεωτικώς, με ποινή απαραδέκτου, τα ακόλουθα στοιχεία, η ακρίβεια των οποίων επιβεβαιώνεται από τον υπάλληλο που την παραλαμβάνει, με ειδική σημείωση επί της αιτήσεως και ύστερα από έλεγχο των αναγραφομένων στο δελτίο της αστυνομικής ταυτότητας ή στο διαβατήριο ή στην άδεια παραμονής, στοιχείων της αίτησης:

α) ονοματεπώνυμο,

β) όνομα πατρός και μητρός,

γ) ημερομηνία γέννησης,

δ) διεύθυνση κατοικίας,

ε) αριθμός τηλεφώνου,

στ) ο αριθμός της αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου ή της άδειας παραμονής, η ημερομηνία έκδοσης και η εκδούσα αρχή,

ζ) ο Αριθμός Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (Α.Μ.Κ.Α.).

Ειδικά, προκειμένου περί ανηλίκων τέκνων, ηλικίας κάτω των 14 ετών, εκδίδεται κάρτα που αναγράφει όλα τα στοιχεία εκτός του στοιχείου στ) που αναφέρεται ανωτέρω.

Η Κάρτα Φιλάθλου έχει διετή ισχύ, δυνάμενη να ανανεώνεται.

Φιλικό των παλαιμάχων στη Μαλεσίνα

Φιλικό παιχνίδι για φιλανθρωπικό σκοπό θα δώσει τη Δευτέρα (28/9) η ομάδα παλαιμάχων του Παναθηναϊκού τη Δευτέρα (28/9), με αντίπαλο την ΑΕ Μαλεσίνας 2008. Τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση ενός μικρού κοριτσιού, το οποίο αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας. Αναλυτικά:

Σε φιλανθρωπικού χαρακτήρα φιλικό θα αγωνιστούν οι Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού με αντιπάλους τους αντίστοιχους της Α.Ε. Μαλεσίνας 2008 και υψηλό κοινό στόχο την οικονομική στήριξη ενός μικρού κοριτσιού που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Ο φιλανθρωπικός αγώνας έχει προγραμματιστεί για την Δευτέρα 28/9, στις 17:30, στο Δημοτικό Στάδιο Μαλεσίνας.

Όσοι φίλαθλοι δώσουν το παρών, θα δώσουν ελπίδα και κουράγιο στην περιπέτεια υγείας του μικρού παιδιού.

Η Ομάδα Παλαιμάχων του Παναθηναϊκού είναι: Τερματοφύλακες: Ηρ. Γκόγκας, Π. Άστρας, Ηλ. Μίσσας

Αμυντικοί: Γ. Βονόρτας, Γ. Γονιός, Γ. Καλιτζάκης, Κ. Αθανασόπουλος, Κ. Ταράσης, Στ. Φούκος, Ν. Πατσιαβούρας

Μέσοι: Σπ. Μαραγκός, Κ. Παντελής, Κ. Φρατζέσκος, Γρ. Παπαβασιλείου, Χ.Ρ.Ρότσα, Τ. Φυλακούρης

Επιθετικοί: Δ. Μάρκος, Κ. Μπατσινίλας, Χρ. Βαζέχα, Αν. Λαγωνικάκης

 
SHARE

BEST OF NETWORK

ΒΙΝΤΕΟ ΕΛ.ΑΣ

Πώς δρούσαν οι 'ελαφροχέρηδες' πορτοφολάδες του μετρό

Στο βίντεο φαίνεται καρέ-καρέ ο τρόπος δράσης τους, ακόμα και πρακτικές που ακολουθούσαν οι πορτοφολάδες για να προκαλούν τεχνητά συνωστισμό

11 πράγματα που θα θυμόμαστε από τον Αλαφούζο στον Παναθηναϊκό

Ο πρώην πρόεδρος του τριφυλλιού έχει αφήσει ανεξίτηλα τα σημάδια του στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ανακλήθηκε η άδεια χρήσης του αιγιαλού από το Nammos της Μυκόνου

Για παραβίαση των όρων της μίσθωσης κάνει λόγο η απόφαση της Διεύθυνσης Δημόσιας Περιουσίας του υπουργείου Οικονομικών, σχετικά με την ανάκληση της χρήσης του αιγιαλού και της παραλίας που είχε δοθεί στο γνωστό εστιατόριο - μπαρ στη Μύκονο

Ο άνθρωπος που πήρε Champions League με τον ΠΑΟ, έγινε προπονητής

Η ζωή του Jerald Tan είναι βγαλμένη από τα υγρά όνειρα κάθε παίκτη του Football Manager.

 
ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ
UNIQUE

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24