ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ενημέρωση από τον Φύσσα και στην ακαδημία του Παναθηναϊκού

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΝΙΚΟΥ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΤΑΚΗ ΦΥΣΣΑ. (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ)
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΝΙΚΟΥ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΤΑΚΗ ΦΥΣΣΑ. (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ) EUROKINISSI SPORTS

Ο Τάκης Φύσσας ενημερώθηκε ως τεχνικός διευθυντής της ακαδημίας του Παναθηναϊκού για την απόφαση του Γιάννη Αλαφούζου να σταματήσει τη χρηματοδότηση στη πράσινη ΠΑΕ και τις συνέπειες της.

Η κατάσταση που επικρατεί στον Παναθηναϊκό δεν επηρεάζει μόνο την πρώτη ομάδα και τους υπαλλήλους της πράσινης ΠΑΕ αλλά και εν γένει το σύλλογο και φυσικά την ακαδημία του τριφυλλιού.

Και εκεί χρειάζονται χρήματα για να λειτουργεί εύρυθμα η ακαδημία και εκεί οι προπονητής και υπάλληλοι του "Γ. Καλαφάτης" συμπληρώνουν τέσσερις με πέντε μήνες απλήρωτοι.

Για αυτό και ο τεχνικός διευθυντής της ακαδημίας, Τάκης Φύσσας, θέλησε να μάθει και ο ίδιος από πρώτο χέρι για τι σημαίνει η απόφαση του Γιάννη Αλαφούζου και ποιες θα είναι από εδώ και πέρα οι εξελίξεις. Έτσι ώστε και αυτός εν συνεχεία να ενημερώσει το τεχνικό τιμ των υποδομών του τριφυλλιού.

Αυτό έγινε την Τετάρτη το μεσημέρι με τον Φύσσα να βρίσκεται στα γραφεία της πράσινης ΠΑΕ και να ενημερώνεται από ανθρώπους του Παναθηναϊκού για τις προσπάθειες που γίνονται ώστε να υπάρξει κάποια εισροή χρημάτων αλλά παράλληλα να του ανακοινώνεται πως δύσκολα θα γίνουν πληρωμές το επόμενο διάστημα.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής λίγες ώρες αργότερα βρέθηκε σε "Γ. Καλαφάτης" και Παιανία και ενημέρωσε τους προπονητές των τμημάτων υποδομής για το πως έχει η κατάσταση. Τους εξήγησε ότι τα πράγματα είναι δύσκολα, ότι τη συγκεκριμένη στιγμή δεν υπάρχει περιθώριο πληρωμών και τους ζήτησε να κάνουν υπομονή αν μπορούν φυσικά και ανάλογα με τις εξελίξεις των επόμενων ημερών να δουν πως θα πράξουν.

Τους είπε ακόμη πως ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ, Αγησίλαος Τουμαζάτος, θα πάει την επόμενη εβδομάδα στο "Γ. Καλαφάτης" για να ενημερώσει επίσημα όλους τους εργαζομένους στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Δείπνο επιβράβευσης στην Κ20 από Φύσσα-Ελευθεριάδη

Εν τω μεταξύ και σε αντίθεση με τα προαναφερθέντα την Τετάρτη το βράδυ είχε προγραμματιστεί και πραγματοποιήθηκε τελικά ένα δείπνο επιβράβευσης για την Κ20 του Παναθηναϊκού και το πετυχημένο ξεκίνημα της σεζόν με τους πράσινους να έχουν το τέσσερα στα τέσσερα.

Οι Φύσσας-Ελευθεριάδης έκαναν το τραπέζι στους νεαρούς ποδοσφαιριστές του τριφυλλιού σε γνωστή ταβέρνα στην Παιανία με το κλίμα να είναι άριστο και τα χαμόγελα αρκετά από την πολύ καλή αγωνιστική παρουσία των πράσινων σε αυτές τις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ